fbpx
skip to Main Content

Proiectul #BraveTalk revine cu un nou sezon asigurat de EON.ro. În următoarele șase episoade, jurnalista Andreea Brașovean poartă mai multe conversații adevărate cu o serie de invitați speciali de la care avem de învățat lecții valoroase despre emoții, viață și puterea Crăciunului. 

Începând cu data de 6 decembrie, în fiecare seară de luni și miercuri, timp de trei săptămâni vom cunoaște frânturi din poveștile de viață ale unor copii care ne pot ajuta să regândim ce înseamnă să fii om și să recâștigăm senzația bucuriilor de altă dată. Plini de empatie, curiozitate și autenticitate, copiii au acea energie și încredere care uneori nouă, adulților, ne lipsește și de care am avea atât de multă nevoie pentru a putea spune că trăim din plin. 

Este foarte adevărat că atunci când vine vorba despre lecții importante de viață, adulții cred că doar ei au de oferit. Dar dacă suntem cu adevărat prezenți, și dacă-i ascultăm și-i privim cu toată ființa noastră, vom trăi adevărate minuni în interacțiunea cu copiii. Ei au puterea de a ne deschide mințile prăfuite și a ne scoate inimile din carantină. 

℗PUBLICITATEAvi Meilman, Luiza Elisabeta Chereji (aka Untoldina), Toma Vasilescu, Ilinca Ionescu, Amos Cremene – Albu și Alma Enache, sunt copiii de la care vom afla care-i treaba unui psiholog, la ce ne ajută emoțiile, cum stă treaba cu joaca, de ce merită să împodobim un brad de Crăciun, ce nu știu oamenii mari și cât de important este să facem fapte bune. 

Episoadele din #BraveTalk, proiect realizat cu sprijinul EON.ro, apar pe 6, 8, 13, 15, 20 și 22 decembrie și vor fi disponibile pe FacebookInstagram și YouTube


Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută