Skip to content

Seria de interviuri #BraveTalk, cu Andreea Brașovean, revine din data de 1 martie 2021. În cel de-al doilea sezon vom cunoaște opt femei și opt povești de viață, definite de vulnerabilitate și de mult curaj. 

După debutul din 2020, în care jurnalista Andreea Brașovean a avut ca invitați psihologi, psihoterapeuți și persoane publice alături de care a vorbit, dintr-o perspectivă relațională, despre importanța educației și a sănătății sexuale, în noul sezon ne aventurăm și mai mult în ținuturile psihologiei umane pentru a afla pe ce resurse se bazează reziliența feminină și cum reușesc femeile să facă față situațiilor dificile sau să trăiască altfel decât le dictează normele sociale. 

În perioada 1-8 martie, zi de zi, pe platformele de social media ale Paginii de Psihologie (Facebook și Instagram), vom posta câte un promo din emisiunile care vor fi accesibile săptămânal, începând cu data de 11 martie 2021.

℗PUBLICITATEInfidelitate, adopție, cancer, moarte, mama care-și crește singură copilul, femeia care nu a avut copilărie, mama copiilor cu nevoi speciale și femeia care alege să nu fie într-o relație de cuplu – sunt principalele teme care urmează să fie dezbătute în noul sezon din #BraveTalk – Curajul de a fi femeie.

Andreea Brașovean

Vă invităm cu mult drag să fiți alături de noi și în noul sezon #BraveTalk, deoarece invitatele sunt femei din variate domenii profesionale, care au găsit curajul de a-și exprima imperfecțiunile, de-a vorbi despre durerile psihologice și emoționale, dar și de-a zâmbi atunci când simțeau că le este cel mai greu.

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0