Skip to content

Brian Viner este un jurnalist și critic britanic, cunoscut mai ales pentru munca sa în domeniul cinematografiei și al televiziunii. El a scris pentru publicații de prestigiu precum The Independent și Daily Mail și a devenit unul dintre cei mai respectați critici de film din Marea Britanie.

Brian Viner este apreciat pentru stilul său de scriere clar și bine articulat, precum și pentru abordarea sa inteligentă și profundă a filmelor și programelor de televiziune. El nu se limitează la a oferi recenzii simple, ci explorează în profunzime subiectele și temele prezentate în lucrările de divertisment pe care le analizează.

℗PUBLICITATEDatorită expertizei sale în domeniul cinematografiei, Brian Viner a devenit o voce importantă în lumea filmului și a televiziunii, iar opiniile sale sunt respectate și apreciate de cititori și de industria de divertisment deopotrivă.

De asemenea, este autorul a șapte cărți de nonficțiune, cele mai multe dintre acestea dedicate marii sale pasiuni, sportul.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0