Skip to content

Bruce Fisher (1931–1998) este unul din cei mai influenți terapeuți maritali, fiind cunoscut pentru contribuțiile sale inovatoare în terapia de cuplu, în special pentru elaborarea, cu aproape 40 de ani în urmă, a un model de „reconstrucție“ după divorț care este încă utilizat în prezent. Fondator și director al Centrului pentru Studierea Relațiilor de Familie din Boulder, a instruit personal mii de persoane pentru a fi terapeuți în acest domeniu, îmbogățind viețile a mii de oameni din întreaga lume. A fost un terapeut renumit pentru persoanele aflate în divorț, scriitor, profesor, membru al Asociației Americane pentru Terapie Maritală și de Familie.

℗PUBLICITATECartea Reconstrucția – cel mai bun ghid pentru supraviețuirea după divorț, a apărut în peste un milion de exemplare în Statele Unite și a fost tradusă în zece limbi. Alte lucrări ale lui sunt: Loving Choices (Alegeri în iubire), scrisă împreună cu Nina Hart, și Rebuilding Facilitator’s Manual (Manualul Facilitatorului Reconstrucției), elaborat împreună cu Jere Bierhaus.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0