Skip to content

Cal Newport este profesor de informatică la Universitatea Georgetown, unde se specializează în teoria sistemelor distribuite.

A scris șapte cărți, inclusiv Minimalism digital și Deep Work, care au fost publicate în peste 30 de limbi. Este și editorialist la The New Yorker, The New York Times și Wired, unde scrie cu regularitate despre intersecția dintre cultură și tehnologie și este invitat adesea la postul național de radio american, NPR. Blogul lui, Study Hacks, pe care l-a lansat în 2007, atrage peste trei milioane de vizite pe an.

℗PUBLICITATELocuiește cu soția sa și cei trei fii în Takoma Park, Maryland.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0