fbpx
skip to Main Content
Care Este Funcția Dominantă A Creierului Tău?

Creierul funcționează ca un sistem centralizat complex la un nivel superior, ce coordonează comportarea organismului în funcție de informațiile primite. Deși creierul primește prin intermediul vascularizației sale foarte bogate o mare cantitate de substanțe plastice și energetice, materia primă a creierului o reprezintă totuși informația.

Spre deosebire de toate celelalte aparate și organe, care s-au specializat în prelucrarea substanțelor și a energiei, creierul s-a specializat în prelucrarea informațiilor, care sunt absolut necesare pentru reglarea organelor interne și a comportamentului uman într-un mediu foarte variabil.

℗PUBLICITATE


Care dintre cele 4 funcții principale ale creierului este cea dominantă la tine. Alege scorul de la 1 la 4, unde 1 este complet neadevărat, iar 4 complet adevărat și spunene-ne jos la comentarii rezultatul tău.

*Rezultatul testului efectuat este strict pentru divertisment și nu constituie niciun diagnostic sau constatare de specialitate. Răspunsul nu se bazează pe nicio dovadă validată științific.

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută