Skip to content

Carla Naumburg este scriitoare, speaker și asistent social. Este autoarea a patru cărți de parenting: Cum să nu-ți pierzi cumpătul (lucrarea de față, apărută în peste 149.000 de exemplare); Pe locuri, fiți gata… respirați! Practicați mindfulness alături de copiii voștri pentru diminuarea crizelor emoționale și o familie mai liniștită; Parenting in the Present Moment: How to Stay Focused on What Really Matters; și, cel mai recent titlu, You Are Not a Sh*tty Parent: How to Practice Self-Compassion and Give Yourself a Break.

Carla Naumburg a scris pentru publicații precum: The New York Times, The Washington Post, The Huffington Post, CNN, Mindful Magazine și altele.

℗PUBLICITATECarla locuiește în afara Bostonului cu soțul, fiicele și cele două pisici zuze.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0