Caroline Maguire – Pagina de Psihologie
skip to Main Content

Caroline Maguire și-a obținut diploma de licență la Trinity College și masteratul în Educație și Dezvoltare Timpurie la Universitatea Lesley, cu specializare în învățarea emoțională socială (SEL).

Caroline este autorul cărții premiate, De ce nu se joacă nimeni cu mine?, o carte de joc cu scripturi infailibile despre cum să comunici cu oricine, în orice situație și cum să te asiguri că mesajul se înregistrează de către destinatar.

Este fondatoarea unei metodologii cuprinzătoare de formare a învățării emoționale sociale (SEL) pentru adulți, părinți, medici și profesioniști academici despre cum să cultive inteligența emoțională, conștientizarea socială și abilitățile de luare a deciziilor responsabile. Este fondatoarea și directorul programului de formare The Fundamentals of ADHD Coaching for Families la ADD Coach Academy (ADDCA) – singurul program de formare a coachilor acreditat de Federația Internațională a Coachilor (ICF).

℗PUBLICITATEDupă câțiva ani de practică clinică la Hallowell Center Boston MetroWest, Maguire și-a format propriul cabinet privat. Este un lector căutat și facilitator de ateliere pe diverse teme legate de învățarea socială, emoțională și comportamentală. Scrie permanent despre abilitățile sociale în CHADD’s Attention Magazine, în US News & World Report, Mind Body Green, Salon, Huffington Post, Today Parenting, ADDitude și WebMD.

Locuiește împreună cu soțul și cei doi copii în Concord, MA. Caroline este originară din Cape Cod, unde încă îi place să petreacă zile lungi de vară alături de familia sa.

De același autor

Pagina de Psihologie

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Back To Top
Caută