Skip to content

Filme de aventură, sequeluri ale unor blockbustere, povești atipice ale unor personaje celebre: iată care sunt cele mai așteptate titluri ale acestui an!

P.S.: datele premierelor pot suferi modificări, în funcție de agenda caselor de distribuție.

Magic Mike’s Last Dance

Regizat de Steven Soderbergh, Magic Mike’s Last Dance ne propune un nou show marca Mike Lane (Channing Tatum), stripperul care face spectacol cu mișcările sale, de fiecare dată. Premiera în România: februarie 2023.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

În noul film, Scott Lang (Paul Rudd) și Hope Van Dyne (Evangeline Lily), împreună cu Hank Pym (Michael Douglas) și Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), explorează tărâmul cuantic, unde interacționează cu tot felul creaturi ciudate și se aventurează într-o misiune care depășește limitele a ceea ce credeau că este posibil. Premiera în România: februarie 2023.

The Banshees of Inisherin

Unul dintre cele mai lăudate filme ale acestui început de an, The Banshees of Inisherin îi are în prim-plan pe Colin Farrell și Brendan Gleeson, în rolurile a doi prieteni de-o viață, a căror legătură este întreruptă brusc de hotărârea unuia dintre ei, o decizie ce are consecințe dramatice pentru amândoi. Premiera: februarie 2023.

John Wick: Chapter 4

Keanu Reeves revine într-unul dintre rolurile sale preferate și ne promite o nouă doză de acțiune. În cel de-al patrulea capitol al francizei, John Wick descoperă metoda de a învinge The High Table. Însă, înainte de a-și putea câștiga libertatea, el trebuie să se confrunte cu un nou inamic, cu alianțe puternice pe tot globul, dar și cu forțe care transformă vechii prieteni în adevărați inamici. Premiera în România: martie 2023.

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Dor de o nouă aventură Marvel? Primăvara aceasta, cei mai simpatici supereroi ai galaxiei se întorc pe marile ecrane, pentru o nouă porție de distracție. Încă tulburat de pierderea Gamorei, Peter Quill (Chris Pratt) își adună echipa pentru a apăra universul de un nou pericol. O misiune la limită, care ar putea însemna sfârșitul Gardienilor, în cazul în care eșuează. Premiera în România: mai 2023.

℗PUBLICITATEOppenheimer

În regia lui Cristopher Nolan, filmul explorează povestea omului de știință american J. Robert Oppenheimer (Cillian Murphy) și rolul său în dezvoltarea bombei atomice. Premiera în România: iulie 2023.

Dune: Part Two

Așteptarea a luat sfârși: 2023 este anul în care talentatul regizor Denis Villeneuve ne va purta din nou pe urmele eroului Paul Atreides (Timothée Chalamet). De această dată, Paul încearcă să își înțeleagă mai bine menirea, să se răzbune pe cei care i-au distrus familia, dar și să prevină un viitor îngrozitor. Din distribuția sequelului fac parte, alături de Timothée Chalamet și Zendaya, Austin Butler, Florence Pugh și Léa Seydoux. Premiera în România: noiembrie 2023.

The Marvels

Sequel al peliculei Captain Marvel din 2019, The Marvels o readuce pe eroina Captain Marvel (Brie Larson) pe marile ecrane. De această dată, ea face echipă cu două femei extraordinare, Kamala Khan/Ms. Marvel (Iman Vellani) și agenta S.W.O.R.D., Monica Rambeau (Teyonah Parris), pentru o nouă aventură plină de adrenalină. Premiera în România: noiembrie 2023.

Wonka

Dacă și tu ai iubit personajul Willy Wonka, făcut celebru de Johnny Depp, atunci cu siguranță vei adora noul film al regizorului Paul King. Povestea îl are în prim-plan pe tânărul Willy Wonka (interpretat, de această dată, de Timothée Chalamet) și se concentrează pe întâlnirea dintre el și deja faimoșii Oompa-Loompas, alături de care pornește într-una dintre primele sale aventuri. Premiera în România: decembrie 2023.

Barbie

Inspirat de iconica Barbie, cel mai recent film al Gretei Gerwig se anunță a fi o comedie cu substrat despre o păpușă care ajunge în lumea reală în speranța că se va descoperi pe sine. Distribuția îi include pe Margot Robbie, Ryan Gosling, Helen Mirren, Will Ferrell și Emma Mackey. Premiera în România nu a fost confirmată încă.

Aquaman and the Lost Kingdom

2023 este și anul în care Jason Momoa revine în rolul lui Aquaman și ne promite o nouă acțiune plină de adrenalină, marca DC Comics. Premiera în România: decembrie 2023.

©Foto: outnow.ch

Bianca Sterie - Lifestyle editor de peste șapte ani, dependentă de filme, festivaluri și călătorii, întotdeauna pregătită cu un titlu nou de recomandat. Scrie constant și pentru moviecore.ro.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0