Skip to content

Mult așteptatul Dune 2, un nou sezon plin de suspans din serialul-thriller True Detective, capitole noi din Bridgerton și House of the Dragon: iată care sunt filmele și serialele care vor deveni hiturile anului 2024.

Echo

Dor de un nou serial Echo? De această dată, facem cunoștință cu o nouă supereroină, Maya Lopez (Alaqua Cox), o tânără urmărită de imperiul criminal al lui Wilson Fisk (Vincent D’Onofrio). Aventura ei o poartă din nou acasă, unde trebuie să reia legătura cu rădăcinile sale native, să se confrunte cu propria familie și propria moștenire. Serialul va avea premiera pe 10 ianuarie la Disney+.

True Detective: Night Country

Un nou sezon True Detective, noi cazuri de rezolvat. De această dată, acțiunea se desfășoară în tundra înghețată din Alaska. Jodie Foster și Kali Reis interpretează rolurile a două polițiste încă bântuite de cazul care le-a distrus parteneriatul cu șase ani în urmă. Serialul va avea premiera pe 15 ianuarie la HBO Max.

Avatar: The Last Airbender

Producția este adaptarea live-action a îndrăgitului serial de animație și urmărește aventurile lui Aang (Gordon Cormier), tânărul avatar, în încercarea de a stăpâni cele patru elemente (Apă, Pământ, Foc, Aer), pentru a reinstaura echilibrul într-o lume amenințată de înfricoșătoarea Națiune a Focului. Serialul va fi disponibil din 22 februarie la Netflix.

Dune: Part Two

După o lungă amânare, ne reîntâlnim cu Paul Atreides (Timothée Chalamet), care își continuă aventura prin univers, înfruntând pericolele ce îl pândesc la fiecare pas. În cel de-al doilea film Dune, regizat de același Denis Villeneuve, eroul nostru gândește un plan de răzbunare împotriva celor care i-au dezbinat și distrus familia. În misiunea lui, Paul va fi nevoit să facă alegeri dificile pentru a o proteja pe cea pe care o iubește și să prevină un viitor devastator pentru întreaga lume. Filmul va fi lansat în România pe 1 martie.

Challengers

Cel mai recent film în regia lui Luca Guadagnino, spune povestea a trei sportivi talentați din lumi complet diferite, care sunt aduși împreună la un turneu de tenis și au parte de o aventură surprinzătoare. Peste ani, ei se reîntâlnesc pe terenul de joc, acolo unde sunt nevoiți să-și depășească propriile limite și să lupte împotriva rivalităților din trecut. Din distribuția filmului fac parte Zendaya, Josh O’Connor și Mike Faist. Challengers va fi lansat în România pe 26 aprilie.

Bridgerton 3

În noul sezon, Penelope Featherington (Nicola Coughlan) reușește să îl uite în sfârșit pe Colin Bridgerton (Luke Newton) după ce îi aude opinia deloc măgulitoare la adresa ei la finalul sezonului trecut. De altfel, a decis că a sosit timpul să își caute un soț care să îi ofere independența necesară pentru a-și continua viața dublă ca Lady Whistledown, departe de mama și surorile ei. Din lipsă de încredere, însă, tentativele ei de a reuși pe piața mariajelor eșuează lamentabil. Noul sezon va fi disponibil din 16 mai la Netflix.

℗PUBLICITATEFuriosa: A Mad Max Saga

Dacă ești fanul seriei Mad Max, atunci nu trebuie să ratezi acest nou blockbuster, care se concentrează pe povestea și evoluția incredibilei Furiosa (interpretată, de această dată, de Anya Taylor-Joy). Aceasta pornește într-o călătorie plină de pericole în încercarea de a scăpa de un tiran nemilos. Într-o lume cu aproape toate resursele epuizate și conflicte violente la fiecare pas, Furiosa se aliază cu un grup eclectic de războinici, fiecare având abilități și talente unice. Împreună, aceștia luptă pentru o șansă la un viitor mai bun. Filmul va avea premiera în România pe 24 mai.

Kingdom of the Planet of the Apes

În regia lui Wes Ball, filmul ne poartă într-un viitor în care societatea umană a dispărut aproape complet, iar planeta a fost preluată de o civilizație evoluată de primate inteligente. În mijlocul acestui nou regat al maimuțelor, un tânăr curajos se ridică pentru a-și apăra tribul împotriva amenințărilor externe și a conflictelor interne. În căutarea păcii, el se confruntă cu provocări uriașe, inclusiv cu o facțiune extremă de maimuțe care încearcă să preia controlul și să instaureze dominația. Filmul va avea premiera în România pe 24 mai.

Joker: Folie à Deux

După evenimentele traumatizante din Gotham City, Joker (Joaquin Phoenix) încearcă să-și refacă identitatea, dar se trezește înconjurat de o serie de criminali infami și de rivali care încearcă să-i preia locul. În timp ce se luptă cu amintirile întunecate și cu rădăcinile sale psihologice, Joker întâlnește o altă persoană care suferă de tulburări similare și care devine partenerul său de nebunii, creându-se astfel o legătură toxică și complicată între două minti instabile. P.S.: în noul film, Lady Gaga va juca rolul lui Harley Quinn. Filmul va avea premiera pe 4 octombrie.

Deadpool 3

Filmul îl aduce pe Deadpool (Ryan Reynolds) într-o nouă aventură nebunească și plină de umor, explorând dimensiuni paralele și călătorind în timp pentru a rezolva o amenințare existențială care pune întreaga lume în pericol. Deadpool 3 va avea premiera în România pe 26 iulie.

House of the Dragon 2

Al doilea sezon House of the Dragon continuă povestea familiei Targaryen și explorează conflictul care a dus la distrugerea celei mai puternice dinastii din Westeros, a adevăraților stăpâni ai dragonilor. HBO Max a confirmat că sezonul va fi lansat în vara lui 2024.

Gladiator 2

Un sequel pentru primul Gladiator, noul film urmărește aventura lui Lucius Verus (Paul Mescal), nepotul lui Commodus din prima peliculă. Ajuns acum la maturitate, Lucius se trezește prins în propria lui aventură, pe fondul unor trădări și conflicte nebănuite. Premiera filmului va avea loc pe 22 noiembrie.


Citește și:

Bianca Sterie - Lifestyle editor de peste șapte ani, dependentă de filme, festivaluri și călătorii, întotdeauna pregătită cu un titlu nou de recomandat. Scrie constant și pentru moviecore.ro.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0