Skip to content

La începutul fiecărui an obișnuim să aruncăm o privire în trecut pentru a vedea ce am făcut bine, ce am avea de îmbunătățit, ce merită să continuăm, la ce ar fi de renunțat și ce lipsește. La fel se întâmplă si la Pagina de Psihologie, analizăm cu atenție atât partea de site, cât și partea de editură. Iată care sunt cele mai citite articole publicate pe platforma paginadepsihologie.ro și care sunt materialele care s-au bucurat de cea mai mare popularitate în anul care tocmai s-a încheiat.

Cele mai accesate articole din anul 2020

1. #ModusVivendi cu Petronela Rotar – Modus Vivendi este un proiect susținut de Storia.ro, unde am invitat mai mulți prieteni ai Paginii de Psihologie să ne vorbească despre relația pe care o au cu casa în care trăiesc. 

2. Interviul de weekend cu Anca Lungu – Interviul de weekend este o rubrică săptămânală în care diferite persoane publice răspund la o serie de întrebări asemănătoare celor din ședințele de psihoterapie. Printre acestea se regăsesc întrebări legate de profesie și altele despre provocările vieții cotidiene. 

ABONARE NEWSLETTER


Articole care te vor inspira, te vor emoționa și, totodată, te vor susține în menținerea sănătății tale relaționale și a stării de bine — livrate săptămânal în inboxul tău.


3. De la „soț și soție“ la parteneri de viață – acesta a fost un text semnat de Olivia Petre (contributor la Pagina de Psihologie) și care ne-a prezentat pasaje din viața lui Will Smith și Jada Pinkett și alegerile pe care le-au făcut în căsnicia lor. 

Categoria Interviu de weekend 2020

1. Locul întâi, la capitolul cele mai citite interviuri de weekend, este ocupat de Anca Lungu, jurnalista care de o bună perioadă de timp trăiește în Franța și care se pare că le-a lipsit destul de mult telespectatorilor din România.

2. Pe locul doi în clasamentul preferințelor se află interviul avut cu pediatrul Mihai Craiu. Îndrăgitul și apreciatul medic ne-a răspuns la nenumărate întrebări care țin atât de sfera profesională, cât și de viața personală. 

3. Tot în topul preferințelor s-a situat și interviul avut cu dr. Simona Herb despre stilurile de atașament și relațiile de cuplu. Simona Herb este doctor în psihologie și reprezentant al Terapiei de Cuplu Centrate pe Emoții. 

Categoria Ce nu vreau să știe lumea despre mine 2020 

1. Cel mai accesat interviu din rubrica conversațiilor despre vulnerabilitate și imperfecțiune este al Adelei Popescu, care ne-a anunțat de curând că urmează să nască cel de-al treilea copil. 

2. Părintele Francisc Doboș a fost, de asemenea, unul dintre invitații care s-au bucurat de un mare succes în rândul cititorilor Paginii de Psihologie. În stilul său asumat și sincer, cu puțin umor și autoironie, părintele Doboș ne-a permis să privim în universul său interior. 

3. Pe locul trei la categoria accesări a fost interviul cu Atena Boca, liderul cele mai mari comunități de parenting din România, Comunitatea La Primul Bebe. 

Categoria #InterviurileSimonei 2020

1. În fiecare lună, Simona Calancea (contributor al Paginii de Psihologie) ne prezintă câte un subiect de interes general pe care-l întoarce pe toate părțile cu câte un invitat. Cel mai accesat interviu din această rubrică a fost cel cu psihologul relațional Gáspár György.

2. Despre psihologia pozitivă și despre cum putem avea acces la fericire au povestit Simona și Aurora Szentágotai-Tătar în interviul care s-a situat pe locul doi.

3. Mindfulness a fost, de asemenea, o temă importantă de discuție și invitată a fost Valerie Cioloș-Villemin, iar conversația s-a situat pe locul trei în topul accesărilor.

Categoria #AltfelDespreOameni 2020

1. Bianca Sîrbu este editor lifestyle la Pagina de Psihologie și PR și, săptămânal, ne prezintă pasaje mai puțin cunoscute din povestea de viață a oamenilor care au ajuns departe din punct de vedere profesional. Pe primul loc în acest top a fost Jane Fonda.

2. Rubrica ne prezintă istoria personală a unor vedete care sunt în lumina reflectoarelor, dar și a acelora care, din varii motive, sunt mai puțin vizibile. Asta a făcut ca materialul despre Natalia Oreiro să se situeze pe locul al doilea.

3. Tot în fruntea accesărilor se află și povestea uneia dinte cele mai apreciate femei din întreaga lume, Michelle Obama.

℗PUBLICITATE



Categoria Între mit și adevăr 2020

1. În vara lui 2020, pe Pagina de Psihologie a început o rubrică nouă care, în scurt timp, a ajuns să devină tot mai îndrăgită. La secțiunea Între mit și adevăr invităm săptămânal câte un expert, ca să ne ajute să facem diferența între ce e este fals și ce este adevărat despre un anumit subiect. Episodul despre atașament, tema dezbătută de Simona Herb, a avut cele mai multe vizualizări.

2. Un alt subiect dezbătut a fost creierul uman, temă discutată împreună cu doctorul în psihologie Niculina Gheorghiță. Acest episod a ocupat locul doi. 

3. Certurile în cuplu sunt o altă temă care i-a interesat pe cititorii Paginii de Psihologie, iar răspunsurile excelente oferite de Andrada Cosma (doctor în psihologie și terapeut relațional Imago) au făcut ca episodul acesta să se situeze pe locul al treilea.

Categoria Panel online 2020

1. Lună de lună, invităm mai mulți experți în psihologie și sănătate mintală pentru a primi răspunsuri la întrebări de interes general. Sunt interesant de citit diferitele păreri și perspective ale specialiștilor, iar în anul 2020, cel mai accesat panel a fost cel despre Cum să clădim încrederea în cuplu.

2. Pe locul doi în clasamentul celor mai accesate conversații a fost panelul despre Rolul și rostul educației sexuale

3. Iar locul al treilea este ocupat de tema Psihologia și psihoterapia noului deceniu.

Categoria Cel mai vizionat video de pe Facebook în 2020

1. Începând cu anul care a adus criza la nivel global, echipa Paginii de Psihologie a dezvoltat și departamentul de materiale video. Acestea au fost publicate pe diferite rețele de socializare, dar principalul canal de comunicare rămâne platforma Facebook. Pe locul întâi în topul celor mai urmărite materiale video se află discursul doctorului Mihai Craiu – Mens sana in corpore sano.

2. Locul doi la categoria video-uri cu mare popularitate este ocupat de discursul Dianei Stănculeanu despre Cum îi învățăm pe copii să pună limite sănătoase.

3. Tot în topul preferințelor, pe locul al treilea, se află conversația dintre autoarea Ioana Chicet-Macoveiciuc și Gáspár György pe subiectul Trădarea în cuplu

Categoria #BraveTalk 2020

1. Toamna lui 2020 ne-a adus și emisiunea cu serie limitată #BraveTalk, moderată de jurnalista Andreea Brașovean, pe tema educației și a sănătății sexuale. Emisiunea a fost difuzată exclusiv pe canalul de YouTube al Paginii de Psihologie. Cel mai urmărit episod a fost cel despre Sinele sexual, în care invitații au fost Petronela Rotar și Gáspár György.

2. Conversația care le-a avut ca invitate pe Paula Herlo și Diana Stănculeanu, centrată exclusiv pe Educația sexuală în familii din România, a ocupat locul doi în topul celor mai vizionate episoade. 

3. Pe locul trei întâlnim episodul cu Urania Cremene și Paula Rusu, centrat pe tema Politicilor de sănătate cu privire la sexualitatea umană.

Categoria #EpicTalk – The Podcast 2020

1. Tot în ultimul trimestru din anul trecut s-a lansat și seria de conversații adevărate #EpicTalk – The Podcast, în care jurnalista Andreea Brașovean dezbate teme de interes cu invitații săi. Interviurile sunt accesibile pe mai multe platforme de podcast – Apple Podcast, Spotify, Google Podcast, Anchor FM. Episodul care a avut cel mai mare număr de ascultători a avut în centrul atenției relația cu emoțiile, iar partenerul de dialog al Andreei Brașovean a fost Marius Manole.

2. Melania Medeleanu cu un dialog despre relația cu comunitatea, rolul de părinte și familiile în care cresc copii cu boli cronice, se situează pe locul al doilea.

3. Tot printre conversațiile cele mai îndrăgite se află episodul care a avut în centrul atenției rolul femeii în viața profesională și în afaceri, iar invitata a fost Amalia Năstase.

Vă mulțumim pentru că ne citiți, urmăriți și ascultați și pentru că împreună creștem din ce în ce mai mare #RevoluțiaRelaționalăÎnRomânia! 

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Livrare gratuită în România la achiziții de peste 149,00 lei
0%
Prezentare generală a confidențialității

Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți oferi cea mai bună experiență de utilizare posibilă. Informațiile stocate în cookie-uri sunt salvate în browserul tău și îndeplinesc funcții precum recunoașterea ta atunci când revii pe site și ajutarea echipei noastre să înțeleagă care secțiuni ale site-ului sunt cele mai interesante și utile.