Skip to content

2019 s-a încheiat și vrem să vă mulțumim pentru că ne-ați fost aproape și pentru că, împreună, reprezentăm ceea ce Gáspár György numește #RevoluțiaRelaționalăÎnRomânia! Anul care tocmai s-a sfârșit a fost unul în care ne-am bucurat să putem aduce mai aproape de cititorii Paginii de Psihologie atât articole inedite, cât și interviuri variate despre oameni care ne inspiră sau care ne surprind prin profesionalism și umanitate. De asemenea, așa cum se întâmplă de ani buni, am acordat o mare atenție cărților pe care le-am publicat și celor pe care le-am adus în librăria online a Paginii de Psihologie.

Și pentru că merită să ne sărbătorim reușitele, iată care sunt acele texte și cărți care s-au bucurat de cea mai mare popularitate în 2019:

Articole

1.Cel mai accesat articol este despre Brené Brown și cel mai recent curs online al acesteia: „Brené Brown a lansat un curs online gratuit pentru cadrele didactice“ – un material pe care vă invităm să-l citiți, dacă încă nu ați avut ocazia.

2. Al doilea cel mai popular text este despre viziunea asupra relațiilor de iubire pe care o are unul dintre cei mai importanți terapeuți de cuplu ai zilelor noastre: „14 idei esențiale în iubire, de la experta în relații de cuplu Esther Perel“ – un articol care merită revăzut.

3. Cel de-al treilea articol popular publicat în 2019 este „Când și cum le spunem copiilor adevărul despre Moș Crăciun? Iată ce ne recomandă psihologii.“ semnat de Bianca Sîrbu și relatează opinia mai multor specialiști despre perpetuarea Crăciunului și a tradițiilor lui.

Conversații #EpicTalk

1. Cel mai citit dialog purtat de colegul nostru Gáspár a fost #EpicTalk cu Petronela Rotar. Interviul este surprinzător, dureros pe alocuri și șocant de sincer.

2. A doua cea mai populară conversație este discuția dintre Gáspár și unul dintre cei mai apreciați experți în științele neurocognitive din Europa, iar tema s-a referit la miturile și adevărurile cu privire la funcționarea creierului uman: #EpicTalk cu Gregory Caremans – o conversație pe care o puteți citi sau reciti aici.

3. A treia conversație care s-a situat în topul preferințelor cititorilor s-a purtat între Gáspár și unul dintre cei mai cunoscuți psihologi români din toate timpurile: #EpicTalk cu Aurora Liiceanu – un interviu inedit, autentic și profund uman, pe care îl puteți savura aici.

Interviuri

1. Cel mai citit interviu ni-l aduce în atenție pe scriitorul Sebastian Lăzăroiu: „Toți avem conștiința vârstei până la 18-20 ani și după 50 încolo… Între ele, suntem nemuritori“ – acesta poate fi parcurs chiar aici.

2. Al doilea interviu care a avut cele mai multe accesări este al actriței Ioana Blaj: „Curaj înseamnă să las controlul la o parte…“ Dacă ați ratat acest interviu, este musai să-l citiți.

3. Pe locul trei în topul interviurilor de weekend se află răspunsurile date de expertul în parenting Urania Cremene: „Despre parenting și perfecționism“ – interviul poate fi recitit aici.

℗PUBLICITATE#Ce Nu Vreau Să Știe Lumea Despre Mine

1. Un interviu plin de vulnerabilitate și imperfecțiune, adică pur uman, a fost ideea noastră atunci când am lansat această serie de interviuri care se publică în fiecare zi de miercuri. Dintre toate dezvăluirile, cele mai citite au fost cele ale Petronelei Rotar. Dacă vreți să aflați de ce, nu ezitați să aruncați un ochi.

2. Al doilea cel mai accesat interviu cu autodezvăluiri este al Oanei Moraru. Dacă ați ratat materialul, este timpul să-l citiți acum.

3. Al treilea interviu în topul accesărilor o aduce în prim-plan pe Alexandra Stan. Pentru a afla sau reciti răspunsurile Alexandrei, clic aici.

Cele mai căutate cărți publicate la Editura Pagina de Psihologie

1. Cartea-fenomen a anului 2019 este, fără doar și poate, Mintea: o călătorie spre centrul ființei umane, semnată de dr. Daniel Siegel. Considerată bestseller în cele mai multe librării din țară, cartea este probabil cel mai complex și mai relevant text de explicare a minții umane apărut în secolul XXI. Dacă încă nu ați citit-o, atunci devine un „must“ al acestui an.

2. Pe locul 2 în topul preferințelor se află #LoveIsFun: iubirea și sexul în același pat. Un text amuzant și bine documentat în același timp, semnat de psihologul Gáspár György și jurnalistul Bogdan Nicolai, cu o prefață scrisă de Andreea Esca. Bogată în explicații validate științific și explicate pe înțelesul tuturor, cartea a urcat în scurt timp în topul celor mai vândute titluri și poate fi comandată aici.

3. În același top, pentru al treilea an la rând, se situează Revoluția iubirii: o altfel de poveste despre atașament și relații, scrisă de Gáspár György. Așa cum deja s-au obișnuit cititorii lui Gáspár, textul este o combinație de date științifice, pasaje de autodezvăluire și exerciții de cultivare a inteligenței relaționale. Pentru toți cei care încă nu au citit cartea și sunt în căutarea unui volum cu care să-și înceapă noul an, acest titlu este o alegere recomandată de noi.

Cele mai căutate cărți publicate de alte edituri și incluse în librăria online a Paginii de Psihologie

1. Vândută în mai multe mii de exemplare, pe locul 1 se află prima carte publicată de Gáspár György (apărută la Curtea Veche Publishing): Copilul invizibil. Acesta e titlul cu care autorul a intrat în topul cărților de parenting și psihologie practică. Publicată în 2016, cartea este în continuare una dintre cele mai populare alegeri ale cititorilor români.

2. Pe locul 2 se află o carte de colecție, datorită conținutului și prezentării: Mindfulness urban: exerciții de curaj, compasiune și conectare – apărută tot sub semnătura lui Gáspár György și tot la Curtea Veche Publishing. Este volumul care ne poate ajuta să descoperim gustul stării de prezență conștientă și să reluăm legătura dintre noi și sufletele noastre. Cartea poate fi un minunat cadou oferit propriei persoane sau celor dragi.

3. Pe locul 3, se află o altă carte de parenting: Creierul copilului tău, scrisă de dr. Daniel Siegel și Tina Payne Bryson și publicată de Editura For You. Toți cei care sunt preocupați de starea de bine a copiilor lor au de parcurs această carte în 2020.

Vă mulțumim pentru încredere și ne dorim să vă avem alături de noi și în 2020!

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0