Skip to content

Chantal Sicile-Kira este un pasionat autor și formator de opinie în domeniul autismului, cu o experiență de 25 de ani ca profesionist, dar și ca părinte al unui copil diagnosticat cu TSA, Jeremy Sicile-Kira – reprezentant la Națiunile Unite al organizației Autism Research Institute și artist.

℗PUBLICITATEScrie articole pentru Huffingtonpost și pentru PsychologyToday, a publicat cinci cărți foarte apreciate și chiar premiate pe acest subiect, iar recent a fondat comunitatea AutismCollege.com, care oferă informații și sfaturi practice, dar și programe de educare pentru părinți și profesioniști.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0