Skip to content

Charles L. Whitfield a fost un medic american, specializat în îngrijirea și vindecarea supraviețuitorilor traumei din copilărie, și cu dependențele, inclusiv alcoolismul și tulburările asociate. El este certificat de Societatea Americană de Medicină a Dependenței, membru fondator al Asociației Naționale pentru Copiii Alcoolicilor și membru al Societății Profesionale Americane pentru Abuzul Copiilor.

Whitfield a predat la Universitatea Rutgers și este un autor de bestselleruri, cunoscut pentru cărțile sale despre traume generale din copilărie, abuzul sexual în copilărie și vindecarea dependenței, inclusiv Eliberarea copilului interior și Memory and Abuse: Remembering and Healing the Effects of Trauma.

℗PUBLICITATEWhitfield este recunoscut pentru șaizeci de articole și cincisprezece cărți publicate. Unele dintre lucrările sale sunt: Healing the Child Within (1987), Memory and Abuse (1995) și The Truth About Mental Illness(2004).

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0