Skip to content

Chris Miller predă istorie internațională la Școala Fletcher din cadrul Universității Tufts. Este, de asemenea, bursier invitat al programului „Jeane Kirkpatrick“ la American Enterprise Institute, director pentru regiunea Eurasia la Foreign Policy Research Institute și director la Greenmantle, o firmă de consultanță macroeconomică și geopolitică cu sedii la New York și Londra.

℗PUBLICITATEEste licențiat în istorie la Harvard și doctor în istorie la Yale. E autorul volumelor The Struggle to Save the Soviet Economy (2016), Putinomics (2018) și We Shall Be Masters (2021) – și scrie frecvent pentru The New York Times, The Wall Street Journal, Foreign Affairs, Foreign Policy, The American Interest și alte publicații.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0