Skip to content

Christie Tate este o scriitoare și eseistă care a publicat în New York Times, Rumpus, Washington Post, Chicago Tribune, McSweeney’s Internet Tendency, Eastern Iowa Review și altele. Eseul său „Promised Lands“ (publicat în toamna anului 2019) a fost desemnat câștigător al concursului de nonficțiune al New Ohio Review’s.

℗PUBLICITATEChristie Tate a devenit un model de inspirație pentru cei care trec prin dificultăți emoționale și a adus în atenția publicului importanța terapiei și a comunității în procesul de recuperare mentală și emoțională.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0