Clare Johnson – Pagina de Psihologie
skip to Main Content

Visarea lucidă nu este doar o distracție extraordinară; este o stare incredibil de creativă, cu un potențial de vindecare și transformare vast și pentru Clare Johnson este o pasiunea vieții sale. În ultimii 40 de ani a avut mii de vise lucide. De 25 de ani cercetează și scrie despre visul lucid și a fost prima persoană din lume care a făcut un doctorat despre visul lucid ca instrument creativ.

Este englezoaică, dar vorbește alte patru limbi europene și de peste cincisprezece ani a vorbit la conferințe și platforme internaționale despre luciditate, tulburări de somn și rolul viselor lucide în vindecare și moarte. A fost onorat să fie președintele unei mari și minunate comunități globale de vis, Asociația Internațională pentru Studiul Viselor (IASD).

℗PUBLICITATEDe același autor

Pagina de Psihologie

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută