Skip to content

Claudia Tan este noua senzație a romanelor de dragoste pentru adulți. A absolvit Universitatea din Lancaster și are licență în Literatură și istorie engleză.

℗PUBLICITATEExtrem de populara ei serie, „Perfect“, a câștigat de două ori premiul Watty și a acumulat mai bine de 160 de milioane de lecturi pe Wattpad. Romanul Viciul perfect a fost ecranizat de Wattpad WEBTOON Studios și Constantin Film, alături de producătorul Jeremy Bolt, omul din spatele succesului seriei Resident Evil.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0