skip to Main Content

Constantin Dulcan, născut în Argeș (1938), a luat în propriile mâini problemele creierului și și-a făcut o misiune din a cerceta, a îmbunătăți și a dezvolta o mai bună înțelegere a celui mai complex organ, care ne ghidează și ne ajută să trăim viața în toate nuanțele ei.

Prof. Constantin Dulcan – creierul din spatele creierului, absolvent al Facultății de Medicină Generală din cadrul Institutului Medico-Militar, acesta a ales ulterior să se specializeze în Neurologie și în Psihiatrie, urmând numeroase cursuri, documentări și congrese în cele mai prestigioase locuri din lume, și obținând statutul de Membru al Societății Române de Neurologie, al Organizației Internaționale de Cercetare a Creierului (IBRO), al Societății Române de Psihiatrie, al Societății Române de Acupunctură, al Ligii Române pentru Sănătate Mentală, al Societății Române de Neuropsihoendoncrinologie, al Societății Medicilor Scriitori și Publiciști din România și din Străinătate, și multe altele, care îi conferă acestuia autoritate și credibilitate în tot ceea ce întreprinde.

℗PUBLICITATEOmul care creează punți între știință și spiritualitate. Pe lângă lucrările de specialitate și cărți din domeniul medicinii, Constantin Dulcan este autorul unor capodopere cu conținut eseistic și filosofic, precum Somnul rațiuniiCreierul și mintea UniversuluiMintea de dincoloÎn căutarea sensului pierdut (vol 1 si 2). Prof. univ. dr. Constantin Dulcan este o somitate și un om de mare calibru, care oferă prin intermediul fiecărei cărți acces la o lume diferită, bogată în informații noi și extrem de valoroase, conturată într-un stil care te provoacă să reflectezi, să le integrezi în propria viață și să trăiești cu emoție universul pe care-l descoperi în interiorul tău.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0