Conversații adevărate și cărți de suflet, acestea sunt darurile alese în 2020 – Pagina de Psihologie
skip to Main Content

Anul acesta, de Crăciun, cei dragi nu au nevoie de obișnuitele pulovere, cravate sau șosete. Sau cel puțin de această părere sunt psihologii care ne vorbesc despre cum putem încheia un an complicat și provocator, așa cum a fost 2020. Iar în mințile noastre apar următoarele întrebări: Dar ce altceva aș putea să le ofer? Ce ar avea, cu adevărat, nevoie?

Potrivit specialiștilor în sănătate emoțională și relațională, în vremuri grele și impredictibile, noi, oamenii, avem nevoie de conectare autentică, de conversații intime și de speranță. Cu alte cuvinte, cel mai potrivit dar este reprezentat de umanitatea noastră și de timpul de calitate petrecut împreună; de momentele în care emoțiile capătă loc în viețile noastre; de îmbrățișări menite să aline suferința psihologică și de vorbe bune care să ne transmită că niciunul dintre noi nu e singur. 

De asemenea, vă recomandăm să-i surprindeți pe cei dragi cu câte o carte. Da, știm că nu este cel mai inovativ cadou din lume! Dar să nu minimalizăm valoarea și puterea lecturii. Atunci când le oferim copiilor, partenerilor, părinților și prietenilor cărți, le dăruim și o după-amiază magică, posibilitatea unor clipe de liniștire înainte de culcare și combustibil pentru a menține vie flacăra speranței care ne ajută să reținem că #puterearelațiilor este mai mare decât orice virus, interdicție sau stare de deznădejde. 

Și te rugăm să te surprinzi și pe tine… Da, în acest an, mai mult ca în oricare altul, și tu meriți din plin hrană pentru minte și suflet! 

℗PUBLICITATEDe partea de conectare, de îmbrățișările calde și de conversațiile adevărate e nevoie să te ocupi singur, de dăruirea cărților ne ocupăm împreună. În săptămâna 7-13 decembrie cărțile de pe Pagina de Psihologie au reduceri de până la 50%. 

Fie ca noi toți să avem parte de sărbători cu bine și să dăruim cele mai de suflet cadouri pe care le-am oferit vreodată!

Pagina de Psihologie

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută