Skip to content

Seria specială de live-uri destinate copilului invizibil din noi continuă, drept urmare, luni seară, de la ora 20:30, invitata lui Gáspár György a fost una dintre cele mai îndrăgite femei din România, fondatoarea Găștii Zurli, Mirela Retegan

Pe cei doi îi leagă o poveste aparte, dincolo de faptul că în fiecare dimineață de duminică sunt gazdele emisiunii Antrenorul părinților, pe frecvențele Radio Europa FM. Gáspár este născut la Satu Mare, iar Mirela a trăit și a muncit pentru mulți ani în acest oraș din nordul țării. Mai multe detalii despre cum s-au cunoscut și ce credea Gáspár despre Mirela aflați în înregistrarea de mai jos. 

Tot în această conversație online, Mirela și-a deschis sufletul și a împărtășit din povestea copilăriei, ajutându-ne să avem o imagine mai clară despre copilul ei interior și despre drumul pe care l-a parcurs de la fetița timidă și retrasă, până la femeia plină de energie și vitalitate. 

Dincolo de discuțiile menite să dea voce șoaptelor nerostite ale copilăriei, Mirela a vorbit despre conexiunea specială pe care o avea cu bunica paternă, teama că având tenul mai închis ar putea să fie discriminată, dar și despre acea dorință a copilului interior care nu a devenit încă realitate. 

℗PUBLICITATEConcluzia acestui live a fost cât se poate de clară: în fiecare dintre noi există un copil invizibil, care simbolizează momentele frumoase și dificile ale copilăriei, nevoile ignorate și dorințele neîndeplinite, dar și un adult interior, care-i poate oferi alinare și poate susține copilului din noi. 

Următorul live va fi pe data de 27 septembrie, de la ora 20:30, iar invitata specială este psihoterapeuta Diana Stănculeanu. Ediția cu Andreea Raicu este, de asemenea, disponibilă aici. Până atunci, Copilul invizibil – ediția aniversară este disponibilă cu semnătura autorului și o reducere de 10%, exclusiv pe paginadepsihologie.ro.

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0