skip to Main Content
Te rugăm log in pentru a accesa cursurile achiziționate.

Bine ai venit la cursul online de parenting „Copilul invizibil“, susținut de Gáspár György

Acest curs este o poveste, despre mine și despre tine, despre oameni și experiențe de viață. Este despre copiii uitați din noi, care așteaptă de multă vreme să fie văzuți, auziți și simțiți – care tânjesc să ajungă acasă. Cursul continuă perspectiva cărții „Copilul invizibil“ care este o invitație la descoperirea de sine cu ajutorul stării de mindfulness sau de prezență conștientă, scrisă pentru părinți și viitorii părinți, pentru toți cei care au avut o copilărie și care au uitat părți esențiale din istoria vieții sau care nu știu cum să se împace cu trecutul.

Realitatea științifică ne arată foarte clar – trauma călătorește în timp, nu se oprește la o singură generație, iar procesarea experiențelor noastre negative este o dovadă de prețuire de sine și respect față de copiii, nepoții și strănepoții noștri. Deoarece, ceea ce nu vindecăm noi sunt răni pe care le lăsăm moștenire generațiillor viitoare. Gáspár a realizat acest curs sub farul îndrumător al experiențelor sale profesionale, dar și al dovezilor științifice. Cursul are un mesaj pentru fiecare participant – acela de a îndrăzni să ne uităm la copilul interior, așa cum părinții noștri nu au știut sau nu au putut să o facă, într-o manieră ghidată de curiozitate, compasiune și acceptare umană necondiționată, redevenind astfel autorii propriei povești de viață.

Cursul online compus din șase lecții de viață, este gândit pentru a aprofunda și mai mult procesul de împrietenire cu sine, început odată cu lecturarea cărții „Copilul invizibil“. Dacă ai efectuat exercițiile din carte, descrise ca parte de practică personală, în mod cert ai descoperit că „ai nevoie” de mai mult. Acum, cu susținerea blândă și empatică a lui Gáspár, care va face alături de tine fiecare exercițiu în parte, vei putea să aprofundezi și mai mult munca psihologică cu sine. Exercițiile propuse sunt cu adevărat practice și se bazează pe descoperirile științifice realizate în ultimii cincizeci de ani de către experți – în psihologie, asistență socială, antropologie, psihiatrie, spiritualitate, neuroștiințe și neurobiologie interpersonală. Împreună, vom descoperi părți frumoase, din universul interior, și părți mai puțin frumoase, vom râde, vom plânge, vom simți #PutereaRelațiilor.

Despre Gáspár György

În mediul profesional este cunoscut drept „omul care a pornit #REvoluțiaRelaționalăÎnRomânia”. Gáspár György este psiholog clinician şi psihoterapeut relaţional, având specializare în hipnoza clinică, psihoterapia de familie şi psihoterapia integrativă.

Profesează în domeniul sănătăţii relaţionale de peste zece ani. Este membru fondator şi preşedinte al Asociaţiei Multiculturale de Psihologie şi Psihoterapie, unde coordonează programul de formare în psihoterapia familiei şi e responsabil pentru dezvoltarea strategiei de colaborare europeano-americană în domeniul psihologiei şi al psihoterapiei relaţionale.

Deține un cabinet privat în București, unde acordă servicii de consiliereșşi psihoterapie pentru copii, adolescenți și adulți, cupluri și familii.

Bine v-am găsit!

Vă salut cu prietenie pe toți, numele meu este Gáspár și vă spun bun venit la primul curs de parenting online pe care-l susțin și care este bazat pe cartea mea de debut „Copilul invizibil“.

Locul în care ne aflăm este cabinetul meu de psihoterapie, care va fi spațiul nostru de studiu. Cei care ați mai trecut pe aici știți că în mod obișnuit el arată puțin diferit, dar acum este adaptat pentru o activitate serioasă așa cum este un curs de parenting. Evident glumesc, deoarece acesta este un “altfel” de curs. Unul în care miza nu este aceea de-a face lururi mărețe, sau mai bine spus mărețe dar într-un alt sens, nu cel al învățământului tradițional – ci de a ne împrieteni cu noi înșine și cu povestea noastră de viață. Astfel, este o mare onoare și bucurie să fim împreună și să vă însoțesc în călătoria spre ceea ce înseamnă o viață conștientă. Una în care zi de zi ne străduim să avem o conectare cât mai autentică atât cu noi înșine, cât și cu cei mai dragi oameni din viețile noastre.

Acesta este un curs online pentru părinți, viitori părinți și nu numai, sau mai concret pentru adulții care au înțeles că parentingul nu este doar despre stabilirea de reguli, impunerea de restricții și modificarea comportamentelor copiilor. Parentingul este despre conectare și relaționare, despre vindecarea propriilor răni interioare și pregătirea noastră psihologică pentru a-i însoți conștient pe copiii spre devenirea lor.

Astfel, în fiecare lecție, din urmatoarele 6 săptămâni, vom aborda subiecte și teme diferite în care eu personal cred foarte mult:

 • vom înțelege mai bine importanța și valoarea relațiilor,
 • vom descoperi puterea emoțiilor și câteva strategii inteligente de îmblânzire a acestora,
 • ne vom familiariza cu conceptul de mindfulness sau starea de prezență conștientă, una dintre prerechizitele de bază pentru o viață trăită din plin;
 • ne vom împrieteni cu copilul invizibil – copilul interior – care tânjește după atenția și aprecierea noastră,
 • de asemenea, vom vorbi despre complexitatea creierului uman și
 • vom învăța, probabil, cea mai importantă lecție de viață pentru noi toți „prețuirea de sine“.

Partea cea mai bună la un astfel de curs este că nu necesită să fiți la o anumită oră într-un anumit loc, nu este nevoie să lipsiți de la locul de muncă sau de lângă copiii voștri în momente esențiale. Oricând aveți puțin timp liber, și vă recomand din toată inima să vă oferiți permisiunea de-a avea un astfel de moment, vă puteți așeza în fața calculatorului pentru a parcurge câte una dintre lecțiile de viață.

Mai mult decât atât, vă încurajez să participați la acest curs împreună cu partenerii voștri sau cu unul ori mai mulți prieteni, experiența personală îmi arată că un „coleg de clasă“ este mereu o alegere bună și înțeleaptă pentru a discuta despre ceea ce am descoperit, învățat și integrat în propria viață. Vom avea o serie de clipuri video, prin care am să vă explic pe scurt teoria, o serie de activități concrete pe care le vom efectuat împreună și altele pe care le veți face individual sub forma unor exerciții de practică personală.

După parcurgerea întregului curs sunt convins că veți avea o cu totul și cu totul altă perspectivă despre ceea ce înseamnă parentaj, sau mai bine spus, despre ceea ce noi psihoterapeuții relaționali numim practicarea unui parentaj conștient. Vă rog mult să vă reamintiți că acesta este un context de învățare și auto-cunoaștere – nu un mediu clinic sau psihoterapeutic. Nu voi oferi recomandări specifice sau terapeutice în cadrul cursului online. Pentru un astfel de suport vă recomand să accesați acest link.

Așadar vă invit să începem, să dăm startul călătoriei numite împăcarea cu noi înșine bazându-ne pe cartea „Copilul invizibil“.

Ne vedem, auzim, simțim la curs,
Gáspár

Politica de utilizare a cursului

 • Nu poți pretinde că ești, sau că reprezinți, pe altcineva sau să îți asumi identitatea unei alte persoane sau entități.
 • Nu poți folosi acest site în scopuri abuzive sau ilegale.
 • Nu poți să le faci rău altor persoane, în niciun mod.
 • Nu poți folosi acest site pentru a face amenințări, intimidări sau orice formă de hărțuire (bullying, hărțuire online, etc.).
 • Nu poți posta conținut pornografic, excesiv de violent sau în nici un fel ofensator, vulgar, explicit sau obscen.
 • Nu poți posta adrese de e-mail, numere de telefon, adrese fizice sau alte informații personale despre tine sau despre o terță parte.
 • Poți posta link-uri care trimit la pagini personale de social-media, grupuri de Facebook sau Google și linkuri către alte platforme sociale precum YouTube sau TED.
 • Nu poți posta în mesajele grupului sau sub nici o altă formă anunțuri publicitare, indiferent dacă încerci să cumperi sau să vinzi orice produs sau serviciu, inclusiv servicii clinice, de terapie sau de coaching. Toate postările de acest gen vor fi șterse.
 • Nu poți posta link-uri către alte site-uri comerciale care vând produse similiare – și aceste postări vor fi șterse.
 • Nu poți posta în mesaje nicio postare cu privire la orice tip de promoție, vânzare sau orice altă ofertă de la o companie care furnizează servicii sau produse similare celor oferite de Pagina de Psihologie.
 • Nu poți posta comentarii care oferă sfaturi clinice, terapeutice sau de coaching. Comentariile sunt menite a fi pentru susținere, nu de natură terapeutică.
 • Toate postările care nu îndeplinesc aceste criterii sau depășesc granițele împărtășirii potrivite pentru o platformă de învățare online vor fi ascunse de pe pagina principală sau șterse.

Partener de comunicare: Omavision

FAQs

Playerul nu redă video-ul la calitate bună?

La încărcarea paginii, playerul încarcă video-ul la rezoluția potrivită vitezei și conexiunii tale de internet. Apasă butonul HD al playerului și selectează-ți rezoluția dorită. Cu cât este mai mare, cu atât calitatea video va fi mai bună, dar va mări timpul de încărcare al conținutului.

Cât durează acest curs?

Cursul conține 6 lecții. Fiecare lecție a fost concepută să fie parcursă timp de o săptămână. Durata totală recomandată este de 6 săptămâni. Nu există niciun fel de restricție pentru a parcurge lecțiile în ritmul ales de dvs.

Pe ce durată pot accesa conținutul acestui curs?

Cursul poate fi parcurs ori de câte ori doriți, iar accesul dvs. la conținutul lui este pe durată nelimitată.

Am o problemă cu vizualizarea conținutului sau a lecțiilor.

Dacă întâmpini dificultăți tehnice, te rugăm să ne scrii un email la [email protected] cu cât mai multe detalii despre problemele apărute și îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

De unde pot comanda cartea Copilul invizibil?

Cartea se poate comanda în limita stocului disponibil de aici. De asemenea, din shop-ul Paginii de Psihologie poți achiziționa orice alte produse dorești, sau cărțile recomandate de Gáspár ca bibliografie recomandată pentru acest curs.

Lecția 1 – Relațiile contează Lecția 2 – Știința creierului uman Lecția 3 – Puterea emoțiilor Lecția 4 – Prezența conștientă Lecția 5 – Copilul (in)vizibil Lecția 6 – Prețuirea de sine

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0