Skip to content

Courtney Geter este terapeută de cuplu și familie, având și o specializare în terapia sexuală. Și‑a luat licența în domeniul dezvoltării copilului și familiei la University of Georgia și a absolvit un master de terapie de cuplu și familie la Drexel University. Formarea în terapia sexuală a urmat‑o la American Association of Sexuality Educators, Counselors, and Therapists.

Este fondatoarea organizației Atlanta Therapeutic Collective, un grup de practicieni care oferă servicii de terapie sexuală și consiliere relațională. A înființat și Papaya Parties, care organizează seminare și diverse alte evenimente pe tema sexualității.

℗PUBLICITATEEste membră a American Association for Marriage and Family Therapy și a LGBTQ Therapist Resource. Este creatoarea și producătoarea podcastului Let’s Talk Sex, prin intermediul căruia abordează subiecte interesante legate de sexualitate.

Informații despre activitatea ei se găsesc pe site‑urile SexAndRelationshipTherapist.com și AtlantaTherapeuticCollective.com și pe Instagram @SexTherapistAtl.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0