Skip to content

Jurnalistă de știri sportive, a ajuns ea însăși să facă parte dintr-o competiție televizată (Survivor România difuzată la ProTV) și, chiar dacă nu a reușit să rămână în concurs pentru mult timp, Crina Abrudan este foarte mândră de parcursul său. S-a adaptat rapid condițiilor vitrege și a reușit să stea departe de conflicte. Despre toată această experiență din viața sa, dar și despre frici, vulnerabilități și alte curiozități, am discutat în interviul #CeNuVreauSăȘtieLumeaDespreMine de astăzi, pe paginadepsihologie.ro.

Ultimul vis împlinit a fost atunci când…

Atunci când am plecat la Survivor. E un vis împlinit. Acum trec la următorul. [râde]

Cea mai recentă ceartă în cuplu a fost despre…

Treburi casnice neesențiale.

Experiența „Survivor“ m-a ajutat să…

Să îmi împlinesc dorința de a fi acolo. Altfel nu pot să spun că m-a schimbat și nici dacă aș fi stat mai mult acolo nu m-ar fi schimbat la vârsta asta. Am plecat setată că îmi va fi bine și ușor, că va fi ca o călătorie și că nu îmi va fi greu nici fizic și nici psihic și așa a fost. Lucruri importante în viață am învățat din alte experiențe.

Cel mai provocator moment din acest show a fost…

Să alunec pe un tobogan foarte înalt și să sar în apă de la înălțime, eu fiind o persoană cu mare teamă de înălțime și de senzații tari. În viața de zi cu zi sigur nu aș fi încercat acel tobogan.

© Crina Abrudan

Cel mai mult îmi place la mine…

Felul în care m-am dezvoltat și maturizat în ultimii ani, felul în care am învățat să lucrez cu mine. Felul în care m-am descoperit și mi-am descifrat manualul de utilizare. Răbdarea pe care am dobândit-o și înțelepciunea. Niciodată nu e prea târziu.

Apreciez, cel mai tare, la partenerul meu de cuplu, atunci când…

Atunci când face glume pe seama mea în momentul în care eu sunt agitată sau stresată cu ceva ce nu îmi iese sau ceva de mi-a ieșit prost. Nu îmi dă apă la moară și mă face să râd și trec mai repede peste situație.

Serialul care mi-a furat nopțile este…

Nu sunt un mare fan al serialelor, dar Dark DesireToy BoyJurnalul unui gigolo m-au făcut să îmi pierd niște nopți. Le-am urmărit unul după celălalt anul trecut și acțiunea m-a ținut trează, pentru că voiam să aflu totuși cine e criminalul. Iar în prima noapte după ce am ieșit din Survivor, nu am reușit deloc să dorm și am luat primul serial care mi-a apărut pe ecran, Triptych (în Republica Dominicană se numea Triada). L-am terminat până dimineață, așa că m-a ajutat să îmi treacă prima noapte.

O formă de „self love“ este pentru mine…

℗PUBLICITATESă îmi petrec timp eu cu mine, să mă simt bine eu cu mine, să plec singură în călătorii sau să ies singură să mă plimb sau să mănânc. Și nu mă simt singură nicio secundă.

Alimentul (preparatul) care-mi taie pofta de mâncare este…

Nu îmi dau seama. Cred că limonada. Beau foarte multă apă, dar nu îmi prea place apa plată fără gust, așa ca toată ziua am la mine câte o sticlă de limonadă.

Provocarea #1 este pentru mine să…

Să renovez casa sau apartamentul sau orice are nevoie de o renovare și să fac și să car totul singură… iar apoi să mă plâng că sunt obosită.

Atunci când am o perioadă mai grea, reușesc să o depășesc făcând…

Sport, plajă, înot… relaxare la soare. Iar o zi noroasă și ploioasă în care te trezești cu o stare mai puțin bună, devine mai senină cu o oră de sport.

Cea mai dureroasă știre (și neadevărată) citită în presă despre mine a fost…

În urmă cu mulți ani când s-a scris că eu și Gabi ne-am despărțit, continuând a doua zi cu știrea că divorțez, deși nu eram căsătoriți, continuând a treia zi cu știrea că sunt în depresie din această cauză și am slăbit până am ajuns piele și os. Știrea apăruse pe un site lipsit de notorietate, dar a doua zi a fost preluată de toată lumea și publicată în varianta adăugită și îmbunătățită cu diverse detalii. Degeaba am spus noi că nu este adevărat că pur și simplu nu voia nimeni să creadă și știrea continua să apară, iar în final se publica o jumătate de rând cu declarația noastră cum că nu este real. Dar nimeni nu lăsa acest mic amănunt să strice o știre. Dureros este că și acum, peste zece ani, încă mai sunt întrebată în interviuri despre acest lucru. Dar e bine că sunt la fel de slabă ca în perioada respectivă, pentru că niciodată nu am avut prea multe kilograme. [râde]

© Crina Abrudan

Dacă viața mea ar fi un film, titlul ar fi…

Nu m-am gândit la un titlu, dar știu sigur că viața mea este un film. Și m-am gândit de multe ori că mi-ar plăcea la un moment dat al vieții mele să pot să fac acest film.

Ultimul gest de tandrețe realizat partenerului meu este…

Aici nu prea avem multe cu ce să ne lăudăm.

Mesajul pe care aș vrea să-l primesc mâine, de la jumătatea de cuplu ar suna…

Plecăm în vacanță în Mexic, sau într-o călătorie mai lungă în America de Sud. Nu știu când se va întâmpla asta, pentru că soțul meu nu prea are dorința asta de a zbura mult cu avionul, așa că toate vacanțele noastre sunt în cel mai apropiat loc de casă unde găsim căldură.

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0