fbpx
skip to Main Content
Cum Să Creștem Copiii Lăsându-ne îndrumați De Ei. Conferința Dedicată Somnului

Toate întrebările legate de somnul liniștit al copiilor și despre diversificare naturală și-au găsit răspunsurile la Conferințele Totul despre parenting din 6 iunie, de la RIN Grand Hotel! Sarah Ockwell-Smith, specialist mondial în probleme de somn, Gill Rapley și Tracey Murkett, pionierii baby-led weaning, le-au oferit celor 300 de părinți români recomandări practice despre îmbunătățirea somnului în familie și despre cum să formeze obiceiuri alimentare sănătoase de la vârste fragede.

„Mă bucur că am reușit să le răspund părinților prezenți la conferință la toate întrebările legate de somnul copiilor lor. Sunt convinsă că acum ei au așteptări realiste în ceea ce privește somnul celor mici și îi îndemn pe toți cei care nu au fost prezenți pe 6 iunie la conferință să caute soluții clare și, totodată, blânde în cartea mea“, a declarat Sarah Ockwell-Smith, autoarea volumului Soluții blânde pentru somnul liniștit al bebelușilor și al copiilor, editat de Multi Media Est Publishing. Găsind echilibrul între nevoile părinților privați de somn și cele ale copilului, Sarah Ockwell-Smith a oferit la eveniment sfaturi bazate pe dovezi științifice.

„Somnul este unul dintre cele mai subestimate obiceiuri sănătoase. Lipsa somnului reduce nivelul inteligenței emoționale, al respectului de sine și al asertivității, precum și simțul autonomiei, empatia față de cei din jur, gândirea pozitivă și autocontrolul. M-am bucurat să fac parte din comunitatea «gentle sleep ambassadors», în contextul primului eveniment despre somn organizat în România, pentru că am avut ocazia să descopăr informații noi, extrem de utile și să contribui, chiar dacă timid, la educarea părinților cu privire la somnul celor mici“, a spus Larisa Petrini, Health Coach, unul din ambasadorii Gentle Sleep din România.

„Somnul este una dintre cele mai importante «activități» din viața unei persoane, indiferent că ne referim la copii, adolescenți sau adulți – motiv pentru care avem nevoie să-i acordăm atenția cuvenită. Prima conferință din România dedicată «somnului blând» a marcat un pas important în conștientizarea diferențelor dintre mituri și realitate, următorul pas este să aprofundăm informațiile științifice și să vedem cum le putem integra în tiparul unic de viață al fiecărei familii, cu ajutorul terapiei relaționale“, a completat psihoterapeutul Gáspár György.

Gill Rapley și Tracey Murkett au explicat publicului care sunt argumentele care stau la baza diversificării naturale și cum să obţină cele mai bune rezultate în urma introducerii alimentelor solide. „Conferința din România a fost un succes din punctul nostru de vedere și suntem bucuroase să vedem că atât de mulți părinți români sunt interesați să-și crească copiii cu blândețe și să le formeze obiceiuri alimentare sănătoase pentru viață“, au spus după conferință autoarele cărților Diversificarea naturală și Copii crescuți cu blândețe.

℗PUBLICITATE


Conferințele Totul despre mame, la care au luat parte până acum aproape două mii de părinți români, au devenit cunoscute publicului datorită participării unor speakeri internaționali și autori de parenting care au provocat profunde schimbări de mentalități și în România – Alfie Kohn (autorul bestsellerului Parenting necondiționat), Michael Thompson și Jack Newman.

Platforma Totul despre mame pune la dispoziția părinților și a tuturor celor interesați de creșterea și îngrijirea copiilor informații testate din sfera parentingului. Pe platformă părinții vor găsi interviuri cu specialiști de top, articole documentate, dar în același timp platforma noastră joacă și rolul unui mediu de transmitere a experiențelor reale cu care se confruntă părinții în viața de zi cu zi.

Totul despre mame are o abordare holistică a vieții de familie: de la sănătate la psihologie, de la educație la nutriție, părinții informați ai secolului nostru vor găsi aici o sursă esențială de cunoștințe verificate și testate.

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută