Skip to content

Strategii eficiente de parenting (București)

Strategii eficiente de parenting: modele validate științific, este un curs de formare continuă organizat de Asociația Multiculturală de Psihologie și Psihoterapie (AMPP) și acreditat de Colegiul Psihologilor din România cu 10 credite.

Relația părinte-copil este unul dintre cei mai reprezentativi factori atunci când vine vorba despre reușita copilului în viață. Studiile recente din domeniul neurobiologiei interpersonale ne indică faptul că atunci când vine vorba despre sănătatea noastră fiziologică, psihologică, starea de bine și nivelul de fericire pe care-l resimțim – elementul cel mai important este relația.

Astfel, AMPP a inițiat un program de formare continuă și de pregătire a specialiștilor din domeniile – psihologie clinică și educațională, psihoterapie, asistență socială, medicină și psihopedagogie, în vederea promovării sănătății relaționale în cadrul campaniei #REvoluțiaRelaționalăÎnRomânia!

Structura cursului îmbină atât elemente de teorie, cât și aplicații practice și studii de caz cu privire la cele mai frecvente provocări relaționale întâlnite în familiile din România. Teorii moderne și validate științific le vor fi prezentate participanților într-o manieră dinamică și interactivă.

  • Teoria dezvoltării creierului uman;
  • Teoria mindsight cu privire la neurobiologia interpersonală;
  • Teoria stării de prezență conștientă și mindfulness;
  • Teoria auto-reglării emoționale și a managementului comportamental;
  • Teoria nevoilor de dezvoltare a copilului.

Aspecte administrative: taxa de participare este de 350 lei, studenții beneficiază de o taxa specială în cuantum de 250 lei. Diplome creditate se vor elibera doar membrilor COPSI, restul participanților urmând să primească diplome de participare. Actele necesare înscrierii: copie CI, copie diplomă de studii, copie atestat de liberă practică sau adeverință/carnet de student în funcție de caz.

Modalitatea de plată: prin transfer bancar, beneficiar: Asociația Multiculturală De Psihologie Și Psihoterapie, cont: RO31BTRL03101205S05930XX, banca Transilvania S.A.

Persoana de contact:

Andra Stoian – email: [email protected]

Detalii

Durata

1 zi

Format

1 modul

Cost

350 lei

Taxă interviu

0 lei

Credite CPR

10 credite

Dată începere grup nou

Termen limită depunere dosar

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0