fbpx
skip to Main Content
Dana Nălbaru Lansează Uitarea, Un Videoclip Cinematic în Regia Lui Dragoș Bucur

Dana Nălbaru a creat și lansat un prim capitol muzical al campaniei Redescoperă iubirea. Piesa Uitarea, cu muzica și versurile semnate de ea a fost produsă la Londra și a prilejuit un clip cinematic plin de emoţie în regia lui Dragoș Bucur. Cei doi artiști au creat împreună o poveste emoţionantă despre o realitate a lumii moderne în care bătrânii devin spectatori ai vieţii altora, uitând că iubirea este motorul vieţii, la orice vârstă.

Uitarea este ultima dintre cele patru piese create de Dana Nălbaru și produse la Londra de Julian Wharton, în calitate de producător muzical. Înregistrările au fost făcute în studiourile Goldsmiths și masterizarea s-a făcut la Abbey Road. Piesele au fost create în 2018, când Dana Nălbaru a lansat campania Redescoperă iubirea și a avut primele întâlniri cu publicul, în București și la Brașov. Sute de oameni i-au confirmat de atunci nevoia omului modern de a-și regăsi echilibrul interior, iar artista împărtășește din experienţa ei și oferă susţinere prin muzica pe care o creează, cu multă dăruire.

„Într-o zi, când ideea campaniei Redescoperă Iubirea începea să prindă contur în mintea mea, m-am gândit la viaţa omului ca la cele patru anotimpuri, toate cu frumuseţea și farmecul lor. Așa au luat naștere cele patru cântece și scenarii pentru videoclipuri cinematice, care vor face parte din Redescoperă Iubirea.“ spune Dana Nălbaru.

Videoclipul cinematic Uitarea este o premieră și pentru Dragoș Bucur, care a fost și în rolul de regizor la acest tip special de film, pe lângă cel de producător. Personajele principale din poveste sunt jucate de actorii Florentina Tănase și Marian Râlea. Fillmarea a avut loc la Institutul Naţional Ana Aslan.

Videoclipul cinematic Uitarea poate fi vizionat aici:

Campania Redescoperă iubirea va continua cu următoarele creaţii muzicale ale Danei Nălbaru, cu implicarea ei în acţiuni menite să ducă mai departe mesajul în care crede cel mai mult, mesajul de iubire.

„Atunci când înţelegi că tot ce ai de făcut e să te lași în iubireîntreg Universul lucrează pentru binele tău și-ajungi să înţelegi lucruri imposibil de înţeles pentru alţii, ajungi să-ţi accesezi puterea interioară și să fii fericit cu adevărat“, scrie Dana Nălbaru pe blogul Redescoperă iubirea, unde urmează să se vorbească mult despre cum putem face să redescoperim și să păstrăm iubirea în vieţile noastre.

Despre Dana Nălbaru

În 2000, Dana Nălbaru a debutat ca prezentatoare TV în cadrul emisiunii Trupa de pe 2. La scurt timp după aceea, a lansat emisiunea Totul va fi bine alături de colegii din trupa HI-Q, cu mare succes la public. În 2003, aspirațiile muzicale ale Danei Nălbaru au făcut-o însă să decidă să părăsească HI-Q și să înceapă propria ei carieră solo.

A lansat apoi Zbor (Fly), Am nimic fără tine, albumul Intră în joc, după care, în 2008, din dorința ei de independență artistică, a rupt legăturile cu casele de discuri și a lansat următorul album – Parfum în varianta online. Videoclipul pentru piesa Mai e o zi arată adevărata nevoie a Danei de a se exprima liber, nonconformist și autentic în faţa publicului. Un al doilea clip, regizat de soțul ei, Dragos Bucur, pentru piesa Tu, a arătat principalul ei motto în viaţă, care o conduce în toţi anii următori – iubirea este cea mai importantă, „dragostea vindecă totul“.

℗PUBLICITATE


Dragostea de mamă a făcut-o să se îndepărteze și mai tare de lumina reflectoarelor, mulţi ani, în care muzica a continuat să existe în viaţa ei sub forma a peste 40 de melodii pentru copii, care sunt cerute și ascultate de parinţi și copii.

Succesul la copii i-a adus la începutul anului 2019 trofeul Liderul anului 2018, în muzică pentru copii, la Gala Itsy Bitsy.

© Credit foto: Cristina Nichituș Roncea

 

View this post on Instagram

 

UITAREA

A post shared by dana nalbaru (@dananalbaru) on

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută
Reducere 30% la toate cărțile pentru copii!
#1Iunie
x