Skip to content

La 40 de ani mulți oameni își reanalizează viața și realizeză cu suferință că adevaratele priorități sunt altele, fac schimbări majore (divorțează, își schimbă cariera, încep să călătorescă în căutarea spiritualității) pentru a se putea întoarce la ei. Dana Nălbaru lansează strigătul de ajutor al acestor oameni aflaţi în suferinţă, în noul clip, denumit simbolic Drama. A doua piesă din campania Redescoperă iubirea, compusă şi interpretată de Dana Nălbaru, vine cu un mesaj mult mai puternic despre drama oamenilor însinguraţi şi nefericiţi fix în acea etapă a vieţii când se aşteptau să fie împliniţi pe toate planurile.

Dana este cea care a creat muzica şi versurile, producător muzical fiind Julian Wharton (Londra). Videoclipul este produs şi regizat de Dragoş Bucur, director de imagine fiind Adrian Padurețu.

„Văd atâta suferinţă în jur şi de aceea nu mai vreau să tac. Toţi trecem prin momente de criză în viaţă, când avem nevoie de sprijin şi înţelegere de la cei de lângă noi. Am ales să nu mai stau deoparte şi să mă implic, pentru a motiva oamenii să fie empatici, să se deschidă şi să se susţină unii pe alţii, fie şi cu un umăr pe care cineva poate plânge. Vreau să duc mai departe campania de conştientizare Redescoperă iubirea, lansată anul trecut cu speranţa că dacă ne redescoperim iubirea din noi putem ieşi din această Dramă, care afectează prea multă lume din jur.“ declară Dana Nălbaru.

℗PUBLICITATE„Mulți dintre noi creștem în credința că iubirea este facilă, asemeni unei adieri diafane de primăvară și, apoi, descoperim că profunzimile acesteia au forța de a scoate din lăuntrul nostru nu doar tot ce-i mai luminos, dar și întunericul pe care speram să nu-l mai trăim vreodată, și care apare, aidoma dramei certe a zilelor de toamnă. În tot acest proces, inconfortabil, de conștientizare, avem nevoie să știm că celuilalt încă îi pasă, că nu a uitat nici zilele însorite și calde de vară, că amintirile plăcute sunt păstrate la loc de cinste în inima care sperăm că bate, cu înverșunare, și pentru noi. Dar, ce-mi place și mai tare la piesa Danei Nălbaru, este accentul pus pe memoria corpului; în iubire, ca și în luptă, mintea își croiește realitatea după bunu-i plac, dar trupul nostru păstrează înmagazinate, mereu vii, frânturi din adevărul care ne poate ajuta să ajungem, din nou, în interiorul sufletului nostru și al omului despre care spunem cândva că… fără acesta nu am putea trăi.“ declară Gáspár György, psihoterapeut relațional.

Campania Redescoperă iubirea cu Dana Nălbaru, a fost lansată în octombrie 2018, în Bucureşti. Având atunci un număr mare de cereri de la public, artista a fost nevoită să facă imediat încă o nouă întâlnire Redescoperă iubirea. Au urmat întâlnirile cu publicul de la Braşov, de la Constanţa, de la Cluj, mesajul de conştietizare a nevoii de redescoperire a iubirii de sine şi de viata trăită în armonie fiind din ce în ce mai cerut de publicul din toată ţara. Pentru a vorbi despre iubirea uitată, despre iubirea la vârsta a treia, un tabu al societăţii româneşti, Dana Nălbaru a lansat la PRO TV, în aprilie 2019, prima dintre cele 4 compoziţii din proiect, sub forma unui clip cinematic – Uitarea, produs de Dragoş Bucur.

Dana Nălbaru continuă campania de conştientizare Redescoperă iubirea atât cu întâlniri directe cu publicul, cât şi cu muzica sa, implicându-se în multe proiecte sociale şi de sprijin al femeilor şi copiilor. Ea este foarte conectată cu publicul său pe pagina ei oficială de facebook şi pe blogul redescoperaiubirea.blogspot.com.

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0