Skip to content

Daniel Coyle este autorul mai multor bestselleruri New York Times, printre care The Secret Race, Micul ghid al talentului, Codul culturii, Codul Talentului, Lance Armstrong’s War, Hardball: A Season in the Projects și romanul Waking Samuel.

În 2012 a câştigat Premiul „William Hill Sports Book of the Year”. Este redactor-colaborator al revistei Outside și consilier special al echipei de baseball Cleveland Indians.

℗PUBLICITATE



Locuiește în Cleveland, Ohio, pe parcursul anului școlar, iar vara, în Homer, Alaska, împreună cu soția sa Jen și cei patru copii ai lor.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0