skip to Main Content

Daniel H. Pink este autorul bestsellerelor A vinde e omeneșteDrive și Când care au ocupat primul loc în topul New York Times și, la mulți ani de la publicare, încă sunt prezente în lista extinsă și al mai multor editoriale pentru The New York Times, Harvard Business Review și Wired.

În 2019 a ocupat al șaselea loc în topul Thinkers 50 al celor mai influenți gânditori de management din lume. Este unul dintre cei mai apreciați speakeri ai momentului, susținând pentru corporații, asociații profesionale și universități din întreaga lume seminarii și prelegeri despre transformarea radicală a modului în care funcționează economia și despre noua tipologie a locurilor de muncă.

℗PUBLICITATELocuiește cu familia sa în Washington, DC.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0