Skip to content

Daniel T. Willingham are un doctorat în psihologie cognitivă de la Universitatea Harvard, a petrecut peste un deceniu cercetând modul în care se schimbă creierul ca urmare a procesului de învățare și în prezent este profesor de psihologie la Universitatea din Virginia.

Prima sa carte, Why Don’t Students Like School?, a fost considerată „un triumf“ de Washington Post, „o analiză strălucită“ de Wall Street Journal și a fost tradusă în multe limbi. Următorul volum, intitulat When Can You Trust the Experts?, a fost recomandat ca lectură obligatorie de Nature și Scientific American și inclus pe lista CHOICE de Titluri Academice Extraordinare din 2013.

℗PUBLICITATEScrie o rubrică intitulată „Ask the Cognitive Scientist“ pentru revista Federației Americane a Profesorilor, American Educator. Este membru al Asociației Psihologilor Americani și al Asociației pentru Știința Psihologiei.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0