Skip to content

David Brooks (n. 11 august 1961) este un scriitor și jurnalist american de origine canadiană, licențiat în istorie la University of Chicago. Și-a început cariera scriind reportaje despre poliție pentru City News Bureau din Chicago, apoi cronici de film și editoriale în The Washington Times. În prezent, predă la Yale University, este editorialist la The New York Times, are apariții regulate la emisiunile PBS NewsHour și Meet the Press și este membru al American Academy of Arts and Sciences.

℗PUBLICITATEPrintre cărțile publicate se numără The Road to Character; The Social Animal: The Hidden Sources of Love, Character and Achievement; Bobos in Paradise: The New Upper Class and How They Got There și On Paradise Drive: How We Live Now (and Always Have) in the Future Tense.

 

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0