Skip to content

David Epstein a fost reporter de investigații și știință la ProPublica și editorialist la Sports Illustrated. Aici s-a remarcat în calitate de coautor al unui articol care dezvăluia că jucătorul de baseball Alex Rodriguez de la echipa Yankees își administrase steroizi.

Activitatea lui publicistică a fost premiată de mai multe organizații, fiind inclus în antologia Best American Science and Nature Writing. Articolul său „Following the Trail of Broken Hearts“, având ca subiect moartea subită prin stop cardiac a sportivilor, a fost inclus de absolvenții facultății de jurnalism de la Universitatea Columbia printre cele mai bune articole publicate în ultima sută de ani.

David deține două masterate, unul în știința mediului, celălalt în jurnalism, a lucrat ca cercetător în ecologie în zona arctică, a studiat geologia și astronomia când a locuit în Deșertul Sonoran și s-a angajat să lucreze pe un vas de cercetări seismologice la scurt timp după ce nava a fost atacată de pirați.

℗PUBLICITATEDavid face cu plăcere voluntariat pentru Pat Tillman Foundation și Classroom Champions. Alergător pasionat, a deținut un record al Universității Columbia și a fost de două ori campion al competiției NCAA All-East la proba de 800 de metri.

Range nu este singura sa carte care a ajuns #1 în topul New York Times bestseller, de această performanță a avut parte și debutul lui, The Sports Gene.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0