Skip to content

David Haslam este un distins medic generalist britanic. Realizează emisiuni radio cu subiecte medicale și publică frecvent articole în revista Practical Parenting.

Este autorul a numeroase cărți și vicepreședinte al General Practitioners Writers Association, asigură patronajul societății Serene, este membru al juriului Parent Friendly Awards, membru al Huggies Childcare Panel și președinte al comitetului de examinare al Royal College of General Practitioners.

℗PUBLICITATEDr. Haslam e căsătorit, are doi copii și locuiește în East Anglia. Este pasionat de muzică și fotografie.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0