Skip to content

David I. Rome este un instructor certificat de Focalizare care combină această metodă cu practicarea lucidității preluată din budism, predând-o în cadrul unor cursuri și seminare pe care le organizează în Statele Unite, Canada și Europa. A început să practice budismul în anul 1971, fiind timp de nouă ani secretarul particular al maestrului tibetan Chogyam Trungpa Rinpoche. David a jucat un rol cheie în dezvoltarea timpurie a Universității Shambhala International and Naropa, fiind unul din primii profesori din cadrul programului educativ Shambhala. A fost președinte al editurii Schocken Books și vicepreședinte al Fundației Planning of the Greyston.

Este unul din principalii membri ai Institutului Garrison, un centru de cercetare și meditație din Hudson Valley în care sunt aplicate metode contemplative pentru rezolvarea provocărilor sociale și de mediu. Corpul tău știe răspunsul este prima lui carte.

℗PUBLICITATEReședința autorului: Cambridge, Massachusetts.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0