Skip to content

David Reich, profesor în cadrul Departamentului de Genetică la Harvard Medical School și cercetător la Howard Hughes Medical Institute, este un pionier al analizei ADN-ului uman ancestral.

℗PUBLICITATEÎn anul 2015 a fost inclus de prestigioasa revistă științifică Nature în lista celor „10 persoane care contează“ în domeniul științei, datorită contribuției sale la transformarea studiului ADN-ului ancestral „dintr-o activitate de nișă într-un proces industrial“. A primit numeroase distincții, printre care Premiul Newcomb Cleveland și Premiul Dan David pentru descoperirea computațională a încrucișării dintre Neanderthalieni și oamenii moderni.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0