fbpx
skip to Main Content

Grație umorului sarcastic și a spiritului său critic incisiv, David Sedaris a devenit unul dintre cei mai cunoscuți scriitori americani de satiră. Priceperea cu care analizează eufemismul cultural și corectitudinea politică dovedește că este numit pe drept unul dintre cei mai fini observatori ai condiției umane actuale. Este autorul bestsellerurilor Barrel Fever și Holidays on Ice și a colecțiilor de eseuri În pielea goală (1997), Eu o să vorbește drăguț cândva (2000) și Dress Your Family in Corduroy and Denim(2004).

Cărțile sale au fost tipărite în șapte milioane de exemplare și au fost traduse în 25 de limbi. Multe dintre poveștile pe care le spune cu atât de mult haz sunt autobiografice și autoironice, fiind legate de familia sa, de copilăria petrecută în Carolina de Nord, de homosexualitatea sa și de viața în Franța și la Londra.

Eseurile sale apar cu regularitate în Esquire și The New Yorker. Împreună cu sora sa, Amy Sedaris, cu care formează o echipă pe care au denumit-o „The Talent Family“, a scris mai multe piese care au fost puse în scenă la La MaMa, Lincoln Center şi Drama Department din New York.

℗PUBLICITATEÎn 2001 i-a fost decernat Thurber Prize for American Humor și a fost numit de revista Time „Umoristul anului“. A fost nominalizat la două Premii Grammy la categoriile Best Spoken Word Album („Dress Your Family in Corduroy & Denim“) și Best Comedy („David Sedaris: Live at Carnegie Hall“).

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0