Dawson Church – Pagina de Psihologie
skip to Main Content

Dawson Church este cercetător și autor al mai multor cărți științifice premiate. Best-sellerul său Mind to Matter demonstrează legătura dintre gândurile noastre interioare și realitatea exterioară. Bliss Brain arată cum stările emoționale ridicate modelează anatomia creierului nostru. The Genie in Your Genes a fost prima carte despre epigenetică care a descris modul în care emoțiile noastre influențează expresia genelor.

Echipele de cercetare conduse de Dawson au publicat multe studii clinice. Studiile sale cu veterani au arătat că, folosind metode psihologice avansate, peste 80% se recuperează de PTSD. RMN, EEG și studiile genetice au arătat că tehnicile sale de gestionare a stresului reglează funcția creierului și expresia genelor.

El aplică aceste descoperiri sănătății și performanțelor atletice prin EFTUniverse.com. Unul dintre cele mai mari site-uri de medicină alternativă de pe web, EFT Universe antrenează mii de practicieni în fiecare an și oferă sesiuni virtuale live la TappingPlace.com.

℗PUBLICITATEDawson a studiat la Universitatea Baylor și la Universitatea Holos, unde și-a luat doctoratul sub îndrumarea neurochirurgului format de dr. Harvard Norm Shealy, cu care a fost co-autor al Soul Medicine: Awakening Your Inner Blueprint for Abundant Health and Energy.

În 2007 a fondat Institutul Național pentru Sănătate Integrativă (NIIH.org). Programul său principal, Veterans Stress Project, a tratat gratuit peste 20.000 de veterani (StressProject.org).

De același autor

Pagina de Psihologie

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută