Skip to content

Deb Dana  este clinician, consultant, autor și vorbitor specializat în traume complexe. Munca ei se concentrează pe utilizarea lentilei teoriei polivagale pentru a înțelege și vindeca impactul traumei în viața noastră.

Munca lui Deb arată modul în care înțelegerea teoriei polivagale este aplicabilă în general relațiilor, sănătății mintale și traumei. Ea aprofundează complexitatea modului în care putem folosi înțelegerea principiilor de organizare ale teoriei polivagale pentru a schimba felul în care navigăm în viața de zi cu zi. Deb este binecunoscută pentru traducerea PVT într-un limbaj care este atât clar, cât și accesibil – și pentru contribuția ei semnificativă la metodele, instrumentele, tehnicile și practicile de pionierat care continuă să deschidă puterea PVT pentru profesioniști.

℗PUBLICITATEDeb are o experiență amplă în pregătirea terapeuților din întreaga lume pentru a aduce o abordare polivagală în practica lor clinică și, de asemenea, lucrează cu agenții și sisteme mai mari pentru a explora cum să încorporeze o perspectivă polivagală. Este membru fondator al Institutului Polyvagal, consultant al Clinicilor Khiron și consilier al Unyte.

Deb crede că toți beneficiem atunci când avem o înțelegere de bază a modului în care funcționează sistemul nervos și învățăm cum să devenim operatori activi ai acestui sistem esențial. Urmărirea acestei pasiuni a condus-o spre ateliere de lucru cu grupuri și comunități din afara ariei clinice – și să aducă perspectiva polivagală la experiențele obișnuite și uneori extraordinare, ale vieții de zi cu zi.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0