Skip to content

Diana Lupu face parte din noua generație de psihologi. În practica ei terapeutică, Diana însoțește familiile, relațiile de cuplu în metoda Imago, precum și pe adolescenți. Dorește să ajute la creșterea calității vieții prin știință, conștientizare și puțin umor.

Convingerea ei este că înțelegerea limbajului relațional, precum și construirea unei povești care să ofere sens și conștientizare de sine contribuie semnificativ la calitatea relațiilor și a vieții.

℗PUBLICITATEPentru Diana este important ca informațiile pe care le transmite în cabinet să călătorească și în afara acestuia, la cât mai multă lume. Așa a luat naștere, în urmă cu doi ani, rubrica lunară #PsihoDescoperiri de pe Pagina de Psihologie. Iar continuarea procesului de creștere a condus și la publicarea jurnalului ghidat Psihodescoperiri. Jurnalul tău de creștere.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0