Skip to content

Dolly Alderton (n. 1988) și-a început activitatea editorială scriind despre serialul de televiziune Made in Chelsea. Articolele ei au atras atenția producătorilor serialului, care i-au oferit un post de scenarist.

Între 2015 și 2017 a publicat la revista The Sunday Times Style, iar în perioada 2016–2017, la The Daily Mail. A mai colaborat la publicațiile: The Telegraph, GQ, Marie Claire, Cosmopolitan, Vice, Esquire Weekly. Subiectele ei favorite sunt: iubirea, întâlnirile amoroase, sexul, prietenia, feminismul, călătoriile, celebritățile, moda, cărțile, filmele și gătitul.

℗PUBLICITATEApărută în anul 2018, cartea sa autobiografică Tot ce știu despre dragoste a intrat încă din prima săptămână de la publicare în top 5 bestselleruri alcătuit de The Sunday Times.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0