Skip to content

Donald M. Epstein este un chiropractician și autor american cunoscut în special pentru dezvoltarea unei tehnici și filosofii terapeutice cunoscute sub numele de Network Spinal Analysis (NSA), sau Analiza Rețelei Spinale, în limba română.

NSA este o abordare distinctivă în chiropractică care se concentrează pe interacțiunea dintre sistemul nervos, coloana vertebrală și stresul fizic și emoțional. Tehnica implică utilizarea ușoară a degetelor pentru a aplica presiune pe anumite puncte ale coloanei vertebrale, cu scopul de a facilita procesul de autovindecare al corpului și de a elibera tensiunea acumulată în sistemul nervos.

℗PUBLICITATEDonald M. Epstein a dezvoltat și rafinat această tehnică de-a lungul anilor și a fondat Organizația pentru Cercetare și Educație în Analiza Rețelei Spinale (SRI) pentru a promova și a instrui practicieni în această metodă. NSA a atras atenția pentru abordarea sa neinvazivă și holistică asupra sănătății și bunăstării, concentrându-se pe conexiunea dintre minte, corp și emoții.

În afară de practica chiropractică, Donald M. Epstein a scris și publicat cărți care explorează filosofia sănătății și transformarea personală. Lucrările sale se axează pe subiecte precum conștientizarea, vindecarea emoțională și dezvoltarea personală. Aceste cărți au adus contribuții semnificative la înțelegerea conexiunii dintre sănătatea fizică, mentală și emoțională.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0