Skip to content

Donna Jackson Nakazawa este autoarea mai multor cărți care explorează intersecția dintre neuroștiințe, imunologie și emoții. Pentru contribuțiile scrise la domeniul imunologiei, a primit premiile AESKU și National Health Information. Articolele sale au apărut în publicațiile Wired, Stat, The Boston Globe, The Washington Post, Health Affairs, Aeon, Parenting, AARP Magazine etc.

A avut apariții televizate la NPE, NBC News și ABC News, precum și în cadrul emisiunii Today. Cărțile ei au fost traduse în 12 limbi.

℗PUBLICITATELocuiește în statul Maryland, împreună cu familia sa.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0