Skip to content

Dr. Edith Shiro este specializată în traumă și în progresul posttraumatic, având un cabinet de psihologie în Miami, Florida. Este cofondatoare a Trauma and Resilience Center și membră a numeroase fundații care oferă ajutor umanitar internațional.

A acumulat experiență activând, printre altele, în cadrul Bellevue Program for Survivors of Torture de la Montefiore Medical Center, unde a lucrat cu refugiați cambodgieni, și în cadrul Medical Human Rights Network. Modelul ei în cinci etape îi ajută pe clienți să dezvolte mecanisme de apărare și reziliență pentru a progresa de pe urma traumei.

℗PUBLICITATEEste invitată frecvent la diverse emisiuni televizate, de radio și la podcasturi.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0