Skip to content

Chiar dacă a fost un an greu ori simți că haosul a cuprins părți din viața ta – Respiră și lasă-și timp pentru iubire! Acesta este mesajul-cheie din ediția de sărbători a Ziarului Pagina de Psihologie. Un număr special despre noua știință a fericirii și coordonat de Crina Alexe.

Și de această dată, echipa noastră de editori s-a străduit să aducă în paginile Ziarului cele mai interesante perspective și puncte de vedere în ceea ce privește știința relațiilor și fericirea. Astfel, Gáspár György a scris un text revelator despre importanța apartenenței și adevăratul antrenament pentru fericire; Alexandra Mănăilă ne ajută să înțelegem mai bine hormonii fericirii; Ian Kerner ne răspunde la toate întrebările despre poetica intimității sexuale; Diana Plăcintescu ne amintește despre cât de importantă este grija de sine pentru a trăi mai multă bucurie; Diana Lupu ne încurajează să facem din 2024 un an de creștere; Andrei Enache ne invită la o incursiune în istoria parfumurilor de interior; Diana Stănculeanu ne reamintește că părinții sunt sursa fericirii copiilor; Claudia Oprescu scrie despre câți bani avem nevoie pentru a fi fericiți; în timp de Crina Alexe a invitat-o la o discuție de suflet pe psihoterapeuta Raluca Anton.

℗PUBLICITATEUnde se distribuie Ziarul

Ziarul Pagina de Psihologie se distribuie gratuit și este disponibil atât în coletele de carte comandate pe platforma paginadepsihologie.ro, cât și în locațiile partenere:

Ziarul a fost publicat cu sprijinul: EON România, Boiron, Școala de Bani, Vichy, Mozaic Media.

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0