skip to Main Content

Cu mult entuziasm, vă anunțăm apariția noului număr al Ziarului Pagina de Psihologie. Ziarul se tipărește trimestrial, iar numărul de toamnă este dedicat redescoperirii, revenirii și reinventării. Echipa de redacție, coordonată de Crina Alexe, ne-a pregătit un interviu în exclusivitate pentru România cu Priya Parker, autoarea cărții Arta conectării umane și un altul cu simbolul sportului românesc, Nadia Comăneci.

Dincolo de elementele de noutate, în cuprinsul ziarului se regăsesc și rubricile semnate de Gáspár György – care ne aduce în centrul atenției importanța flexibilității psihologice și a adaptabilității; Diana Stănculeanu – care ne așteaptă cu un material amplu despre revenirea la rutina zilelor de școală; Diana Lupu – care vorbește despre arta reîntregirii după o pierdere sau despărțire; Andrei Enache – care ne evidențiază importanța redescoperirii simplității și a stilului wabi-sabi; Claudia Oprescu – care punctează cât de necesar este să regândim mentalitatea noastră despre bani; Alexandra Mănăilă – care accentuează modul în care putem gestiona stresul; și medicul Diana Plăcintescu – care ne învață cum putem vorbi fără critică despre părul nostru.

℗PUBLICITATELocații în care este disponibil ziarul

Ziarul este disponibil în toate coletele de carte expediate de platforma paginadepsihologie.ro, dar și în locațiile partenere:

Ziarul a fost publicat cu sprijinul: EON România, Boiron, Școala de Bani, Vichy, Mozaic Media.

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0