Skip to content

Elizabeth Schroeder, EdD, MSW, este educatoare, formatoare și autoare premiată în domeniile pedagogiei educației sexuale, LGBTQ+ afirmând cele mai bune practici, diversitate, echitate, incluziune și justiție. A oferit consultanță și instruire pentru organizații nonprofit, școli și grupuri de părinți din țări din întreaga lume timp de aproape 30 de ani.

Este fostul director executiv al Answer, o organizație națională dedicată oferirii și promovării accesului neîngrădit la educație sexuală completă tinerilor și adulților care o predau. Ea a fost, de asemenea, vicepreședinte asociat pentru educație și formare la Planned Parenthood din New York City și, înainte de aceasta, manager de educație și proiecte speciale la Planned Parenthood Federation of America.

Dr. Schroeder a fost editor co-fondator al Jurnalului American de Educație Sexuală și este autorul a numeroase publicații, inclusiv Sexuality Education: Theory and Practice cu Dr. Clint Bruess și seria de cărți în patru părți, Sexuality Education: Past, Prezent și viitor cu Dr. Judy Kuriansky. De asemenea, a lucrat în școli internaționale din Germania, Italia, Țările de Jos, Norvegia, Rusia, Spania și Elveția și a vorbit la conferințe în Austria, Franța, Germania, Polonia și Spania.

℗PUBLICITATEDr. Schroeder, un speaker extrem de căutat, a primit numeroase distincții de-a lungul carierei sale, inclusiv Premiul Healthy Teen Network Carol Mendez Cassell pentru excelență în leadership în educația sexuală, Asociația Americană a Educatorilor și Premiul Schiller al terapeuților pentru abordările ei în ceea ce privește predarea siguranței pe internet pentru tineri, Premiul William R. Stayton de la Universitatea Widener, în semn de recunoaștere a contribuțiilor remarcabile în domeniul sexualității umane și Premiul Mary Lee Tatum pentru Planned Parenthood.

Deține un doctorat în educație de la Universitatea Widener și un master în asistență socială de la NYU. Aflați mai multe despre Dr. Schroeder la www.drschroe.com.

De același autor

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Caută
Coșul de cumpărături0
Nu există produse în coș
Continuă cumpărăturile
0