Este originară din Lugoj, are o personalitate cameleonică și o dorință fantastică de a-și depăși, continuu, condiția actuală. Este o fire extrovertă și se concentrează în prezent pe cariera sa artistică. Ca songwriter, a colaborat cu artiști precum Silent Strike, Deliric, BAB și Armies. Colaborarea cu Silent Strike a marcat-o din punct de vedere profesional, fiind și motivul pentru care a decis să părăsească orașul natal și să se mute în București. Scrie poezie și proză încă din liceu, iar acum muzica ei se aude pe frecvențele radiourilor din Polonia, Rusia, Kazahstan, Turcia, Bulgaria, precum și România. Despre toate acestea, dar și despre multe altele, EMAA ne-a povestit în interviul de mai jos
Cântăreț sau compozitor? Care dintre aceste roluri îți vin cel mai bine?
Ambele. Atunci când scriu, îmi imaginez din start cum am să redau compoziția live, cum ar putea fi transpusă cât mai bine vizual etc.
Piesele tale răsună pe radiouri. În contextul actual, care sunt rezoluțiile tale, pentru 2021?
În contextul ăsta pandemic e greu de zis. Dar sper să treacă, să pot împărtăși real cu lumea tot ce am creat și ce urmează să creez. Mai multe piese, mai multe colaborări, procesul e continuu oricum.
Ce legătură are Silent Strike cu mutarea ta în București?
Lucram împreună deja de câțiva ani, iar eu oricum plănuiam să plec din Timișoara. Am ales să mă mut într-un loc în care legăturile deja erau stabilite și funcționau corespunzător.
Ai discutat cu părinții tăi despre educație sexuală, în adolescență?
Vorbesc cu ai mei totul, sunt niște ființe deschise și mereu la curent cu ce se petrece în viața mea.
Ai trecut, vreodată, prin experiența bullying-ului, și dacă da, cum ai reacționat?
Din fericire nu. Sunt extrovertă de fel și nici nu iau lucrurile foarte personal în asemenea situa’ții, dar e, într-adevăr o problemă reală, dură și tristă, care din pacate, provine de cele mai multe ori din familie. Am totuși mare încredere în noile generații și sper că ne vom folosi cu toții mintea în așa fel încât să eliminăm cât mai mult din tot ce înseamna bullying și respingerea celuilat.
Cât de intensă este nevoia ta de a-ți controla partenerul?
Nu e intensa deloc. [râde] Fiecare trebuie să aibă realitatea lui, separată de realitatea împreună.
Ai avut, de-a lungul timpului, probleme cu stima de sine?
Foarte rar, în general atunci când simt că stagnez.
Cât de des ieși din zona de confort?
Cât mai des posibil. Tocmai de asta mă arunc instinctiv în contexte care par să mă sperie.
Ai fost, vreodată, la psiholog?
Nu. Dar eu am studiat psihologia și cred că încă o studiez, neintenționat. E ca un virus, de care mi-ar plăcea chiar să scap uneori.
Ce faci atunci când lucrurile nu-ți ies așa cum îți dorești?
Depinde care e motivul pentru care nu ies. Dacă pot face ceva să schimb, întorc situația pe toate părțile până se apropie de ce voiam inițial. Dacă nu ține de mine, încerc să mă detașez, nu îmi place să mă frustreze lucrurile asupra cărora nu am vreun control.
Care ar fi motivul cel mai des utilizat de tine, pentru a te despărți de un iubit?
Am avut relații lungi mereu. Aleg să le închei atunci când simt că suntem „departe“ mental unul față de celălalt, când nu reușim să ne mai înțelegem reciproc mintea și ideile. Cred că de-acolo pornesc rupturile în general, nu doar în relațiile de cuplu.