fbpx
skip to Main Content
Epic Party (video) – Așa A Debutat Cel Mai Important Eveniment De Sănătate Relațională Din România

Epic Party a fost evenimentul de lansare a conferinței #EpicTalk2019 – cel mai important eveniment de promovare a sănătății relaționale organizat anual în România. Într-o seară de joi, ne-am adunat prietenii și colaboratorii, colegii și oamenii de încredere la o întâlnire de suflet, cu mâncare bună și veselie. Totul a început la scurt timp după ora 19, iar invitații au venit pe rând aducând cu ei multe zâmbete și o energie care a transformat petrecerea noastră într-o experiență care am fi vrut să nu se mai încheie.

Gazdele serii am fost chiar noi, Pagina de Psihologie și Mozaic Media, iar invitații speciali o parte din speakerii conferinței: Gáspár György, Diana Stănculeanu, Francisc Doboș, Dragoș Bucurenci, cărora li s-au alăturat Amalia Enache și Andreea Brașoveanu, dar și Bianca Sârbu – în calitate de coordonator al campaniei de comunicare #EpicTalk2019.

 

View this post on Instagram

 

℗PUBLICITATE


De obicei mergi tu, ca tot omul “normal”, la psiholog. De data aceasta a venit psihologul spre mine, după cum spuneam și aseară, ceea ce totusi nu mă îngrijoreaza. Ba chiar mă bucur grozav de mult că voi prezenta în 26 octombrie #epictalk2019 , pentru că asta înseamnă de fapt că am prins loc în față la un eveniment pe care nu l-aș fi ratat. Îi ascultăm pe @francisc.dobos (n-aș fi crezut vreodata că pot admira și îndrăgi într-atât un popă, sincer vă spun), pe @gaspargyorgy (pe care de prima dată de când l-am auzit vorbind, fără să stiu cine era, îl ascult pe nerăsuflate), pe @sandanicola (pe care o știu și admir de când eram amândouă adolescente, deci fix de la începuturile fiecăreia dintre noi în jurnalism sau joacă, ce era atunci), pe @dianastanculeanu (de la care sper să învăț să-mi înțeleg și susțin cu adevărat copilul) și pe @bucurenci, care îmi e frate pur si simplu și mă mândresc cu el. Vine să mă ajute @andreeabrasovean, ca la o adevarata #revolutierelationala

A post shared by Amalia (@amaliaenache) on

Intenția noastră a fost aceea de a le arăta susținătorilor #EpicTalk cât de mult le mulțumim pentru tot efortul prin care contribuie la #RevoluțiaRelaționalăÎnRomânia, dar și de a crea un context de viață în care oamenii să se cunoască mai bine și să se bucure de viață.

Atmosfera a fost animată și energizată de Cristina Bălan și a ei voce inconfundabilă care ne-a făcut să ne simțim emoțiile într-o manieră în care doar muzica o poate face. În video-ul de mai jos puteți vedea nu doar zeci de oameni care se simt bine, dar și câțiva dintre prietenii noștri care s-au lăsat purtați de pașii de dans.

Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați fost aproape, vă suntem recunoscători pentru tot ceea ce faceți și abia așteptăm să vă întâlnim la următorul party!

Pagina de Psihologie

Informații utile, articole de psihologie, o agendă a activităților și evenimentelor din sfera psihologiei, magazin virtual. Împarte informația - sănătatea relațiilor noastre este cea mai importantă resursă pe care o avem.

Back To Top
×Close search
Caută