fbpx
skip to Main Content

Începând din această săptămână, mai exact de vineri, lansăm #EpicTalk – The Podcast, un proiect susținut de Boiron. Gazda podcastului este Andreea Brașovean, care va dezbate alături de invitații săi o serie de subiecte de interes pentru noi toți. 

Înainte de toate, #EpicTalk – The Podcast continuă tradiția conferințelor #EpicTalk, acordând o atenție aparte calității relațiilor și legăturilor invizibile dintre oameni. Apoi, ne dorim să continuăm călătoria explorării psihologice interpersonale și să abordăm noi subiecte care pot contribui semnificativ la starea noastră de bine. 

Astfel, vom vorbi, printre multe altele, despre ce relații avem cu hainele și cumpărăturile, cum ne raportăm la călătorii în plină pandemie sau cum ne ajutăm unii pe alții atunci când ne aflăm cu adevărat la greu.  

Invitata primului episod este Melania Medeleanu, alături de care vom descoperi ce înseamnă să avem relații sănătoase cu comunitatea din care facem parte, cât de mare este diferența dintre imaginație și realitate atunci când vine vorba despre rolul de părinte, de ce este bine să ne implicăm în acte de caritate și cum putem face din România o țară mai bună pentru noi și pentru viitorul copiilor noștri. 

℗PUBLICITATEÎn fiecare ediție vom avea parte și de câteva concluzii cu privire la tema abordată de Andreea și invitații ei din partea psihologului relațional Gáspár György. 

Vă mulțumim că ne ascultați și pentru că împreună facem din ce în ce mai mare #RevoluțiaRelaționalăÎnRomânia!     

Pagina de Psihologie

Pagina de Psihologie este o comunitate de psihologi, psihoterapeuți, psihiatri și oameni pasionați de psihologia relațiilor. Preocuparea față de cultivarea inteligenței relaționale, a sănătății emoționale și interpersonale este exprimată prin articole, evenimente și cărți de specialitate. Editura Pagina de Psihologie publică anual bestseller-uri naționale și internaționale. Iar contributorii noștri sunt specialiști cu experiență clinică și practică terapeutică. La secțiunea cursuri vă oferim atât activități educaționale online, cât și programe de formare continuă și complementară.

Back To Top
Caută